:

Hur fungerar stadia?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar stadia?
  2. Vart kan man köpa Google stadia?
  3. Vad ingår i stadia Pro?
  4. Vad kostar Google stadia?
  5. Vad är stadia Premiere Edition?
  6. Vad kan man streama med Chromecast?
  7. Kan man ta med sin Chromecast?

Hur fungerar stadia?

När du skapar ditt Stadia-konto kan du spela spel på en tv med Chromecast Ultra, en dator med Google Chrome eller en mobil enhet som stöds. Du kan spela på någon av dessa enheter med Stadia handkontroll. ... Om du spelar på en mobil enhet kan du välja att spela på enhetens pekskärm i stället för med en handkontroll.

Vart kan man köpa Google stadia?

Köpa en prenumeration på Stadia Pro eller på stadia.com via en dator. Med en prenumeration på Stadia Pro får du kostnadsfria spel varje månad och förmåner som att spela i 4K HDR med 5.1-surroundljud.

Vad ingår i stadia Pro?

Stadia Pro är en prenumeration som ger tillgång till en ständigt växande samling med spel som du kan spela på Stadia. Testa Stadia i dag så får du en månads provperiod på Stadia Pro, inklusive olika spel du kan spela direkt.

Vad kostar Google stadia?

Stadia Pro-medlemskap kostar £8,99 per månad i Storbritannien, $9,99 per månad i USA och €9,99 i andra europeiska länder. Det ger användarna upp till 4K HDR-spel och 5.1 surroundljud. Du måste dock fortfarande köpa de flesta spelen ovanpå.

Vad är stadia Premiere Edition?

Stadia Premiere Edition 1 tar Stadia till tv:n. Med Premiere Edition får du en Google Chromecast Ultra 2 för att streama spel till tv:n 3 och en Stadia handkontroll för att enkelt kunna spela direkt. Det här är Stadia handkontroll. Utformad med ett syfte.

Vad kan man streama med Chromecast?

Streama dina favoritserier Chromecast är kompatibel med många olika appar och streamingtjänster som Netflix, HBO Nordic, Google Play och YouTube. Du kan enkelt streama dina favoritprogram på TV-skärmen. Leta fram en kompatibel app, öppna den och tryck på Cast-knappen.

Kan man ta med sin Chromecast?

Det är liksom inbyggt i Android. Är telefonen ansluten till ett nätverk där en Chromecast finns känner den automatiskt av det och kommer ge dig möjlighet att casta även utan appen.