:

Hur man borstar tänderna med eltandborste?

Innehållsförteckning:

  1. Hur man borstar tänderna med eltandborste?
  2. Vad är Sonisk teknik?
  3. Hur laddar man Philips Sonicare?
  4. Vilken eltandborste är tystast?
  5. Vad är en bra eltandborste?

Hur man borstar tänderna med eltandborste?

Börja med att gå över bitytorna i överkäken, ta sedan yttersidan av tänderna, för att till sist borsta insidan. Gör samma sak i underkäken. När du borstar, låt eltandborsten vila i 45 graders vinkel med lätt hand mot varje tand i ca fyra sekunder.

Vad är Sonisk teknik?

Den soniska tekniken kombinerar högfrekventa, svepande rörelser med pulsationer. Tillsammans utgör det 62 000 rörelser per minut, vilket är mer än vad din manuella gör på en hel månad.

Hur laddar man Philips Sonicare?

med USB-laddning Ta med din DiamondClean när du är på resande fot. Lägg eltandborsten i fodralet och anslut det med USB, antingen till ett vägguttag eller en bärbar dator.

Vilken eltandborste är tystast?

Trustedreviews testade Sonicare DiamondClean och gav den 4,5 stjärnor av 5. De gillade att den är en väldigt tyst eltandborste, har flera borstningslägen och att det medföljer ett bra reseskal till tandborsten.

Vad är en bra eltandborste?

Oral-B Pro 2 2000 — BÄST I TEST ELTANDBORSTE Oral-B Pro 2 2000 är en grundmodell i Brauns Pro-serie. Modeller med högre serienummer har visserligen fler tillbehör, borsthuvuden, app-stöd, timers och borstlägen, men i grunden är det i princip samma eltandborste med samma högeffektiva motoreffekt.