:

Vilka Icebug ska jag välja?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka Icebug ska jag välja?
  2. Kan man köra bil med Icebugs?
  3. Hur fungerar Icebug?
  4. Var tillverkas Icebugs?
  5. Hur länge håller Icebug?
  6. Kan man gå med Icebug inomhus?
  7. Kan man köra bil med broddar?
  8. Hur länge håller Icebug skor?
  9. Vem tillverkar Icebug?
  10. Kan man dubba om Icebug?

Vilka Icebug ska jag välja?

Metro är en go och skön klassiker som vunnit Aftonbladets stora test som bästa dubbade vintersko två år i rad. Metro är en av Icebugs allra mest sålda modeller och det är lätt att förstå varför. En smidig dragkedja gör den lätt att komma i och ur och de 16 dubbarna med toppar av karbidstål håller dig på benen.

Kan man köra bil med Icebugs?

– Med Icebugs dubbar kan du absolut det. Toppen på våra dubbar är av karbidstål, alltså samma som på bildäck. Då kan du ju tänka dig att om de håller för att köra bil med så slits de inte ut av löpning.

Hur fungerar Icebug?

BUGrip kallar Icebug sina sulor med dubbar. ... Dubbarna fungerar oberoende av varandra och är inte helt fasta. Vid tryck pressas de in i sulan beroende på användarens vikt och markens hårdhet. En sula från Icebug har 15-16 st ståldubbar som ger dig ett säkert grepp på vägen.

Var tillverkas Icebugs?

IceBug är ett svenskt företag som grundades i Göteborg 2001. Innovationen är alltså svensk men skorna tillverkas i Asien.

Hur länge håller Icebug?

Ett märke som jag dock aldrig mer kommer att köpa är Icebug. Inte för att jag inte gillar deras skor utan pga deras bedrövligt dåliga kvalitet. Betalar man 1800kr för ett par skor så ska man kunna förvänta sig att dom håller mer än ett par månader innan dom bokstavligt talat går sönder.

Kan man gå med Icebug inomhus?

Kan man använda de dubbade skorna inomhus? Produkter med BUGrip är inte avsedda för inomhusbruk eftersom de lämnar märken på trägolv och andra mjuka underlag. Vi har en överdragssula (overshoe) som man under kortare sträckor snabbt kan applicera utanpå dubbarna för att skydda känsliga underlag.

Kan man köra bil med broddar?

Dobbarna sitter under hälen och ger dig bra grepp så fort du sätter ner foten. Mönstret på sulan hjälper också till att ge bra grepp när du går. Broddarna kan sitta på när du cyklar, kör bil och åker buss men bör tas av när du går in i affärer då det både kan bli halt och skada golven.

Hur länge håller Icebug skor?

Betalar man 1800kr för ett par skor så ska man kunna förvänta sig att dom håller mer än ett par månader innan dom bokstavligt talat går sönder.

Vem tillverkar Icebug?

Icebugs skor tillverkas i Vietnam och Indonesien. Ofta tillverkas fler märken vid samma fabrik. David Ekelund säger att de är noga att poängtera vikten av en god arbetsmiljö. Icebug har avtal som reglerar att leverantörerna följer lagstiftningen när det gäller arbetsförhållanden och miljö.

Kan man dubba om Icebug?

Icebug ersätter kostnaden för mindre reparationer, hellre än att kunden ska kasta eller byta ut sina skor. Ett bra exempel på skovård är då skorna har tappat en eller flera broddar. Nya dubbar kan sättas dit med en enkel metod och vi skickar ut dem till dig helt utan kostnad.