:

Är Comviq mobilabonnemang bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Comviq mobilabonnemang bra?
  2. Är Comviq dåligt?
  3. Hur mycket kostar Comviq fastpris?
  4. Är hallon ett bra mobilabonnemang?
  5. Hur länge räcker Comviq fastpris?
  6. Finns Comviq?
  7. Är Telenor bredband bra?

Är Comviq mobilabonnemang bra?

Som mest kan du ha 80 GB i ditt abonnemang. För studenter och kunder under 18 år erbjuder Comviq billigare abonnemang. ... Oanvänd surf sparas till nästa månad för alla abonnemang utom det minsta. Detsamma gäller med fria samtal och sms, för 5 GB-abonnemanget ingår enbart 200 min samtal och 2 000 sms/mms.

Är Comviq dåligt?

Comviq Har blivit ett skämt. Dålig service, ingen har koll. hade skickat min telefon för reparation för en och en halv månad sen.

Hur mycket kostar Comviq fastpris?

Fastpris abonnemang

AllaRing telefonsvararen 0 kr/min
AllaVideosamtal till samtliga nät, dygnet runt 2,50 kr/min
AllaSatellitsamtal 12 kr/min, 4 kr/SMS, 14,50 kr/MB

Är hallon ett bra mobilabonnemang?

Hallonabonnemang är bra. Bra hastighet för surf och tillräckligt trafik för inte så mycket pengar. Det har varit toppen att få testa detta abonnemang och jag är supernöjd och vill fortsätta med detta abbonemang hos er Hallon. Jag är verkligen nöjd och finns inget att klaga på.

Hur länge räcker Comviq fastpris?

Fria samtal, SMS och MMS inom Sverige och EU/EES. Upp till 100 GB surf i Sverige och upp till 18 GB i EU/EES. Upp till 1000 utlandsminuter ingår till 41 länder. Fastpris gäller i 30 dagar, Fastpris Vecka gäller i 7 dagar.

Finns Comviq?

Comviqs återförsäljare Comviq har inga butiker men du kan göra allt som behövs direkt här på Comviq.se. Skaffa ett mobilabonnemang, beställ ett kontantkort (och fyll på det såklart), köp en mobil och mycket mer.

Är Telenor bredband bra?

Bästa bredbandsleverantören 2020 bland privatkunder Bland privatkunderna får Bahnhof högst betyg följt av Ownit och 3. Sämst gick det för Com Hem och Telenor som båda hamnade under snittet för branschen.