:

Är Hymer en bra husbil?

Innehållsförteckning:

  1. Är Hymer en bra husbil?
  2. Är KABE husbil bra?
  3. Är Bürstner en bra husbil?
  4. Är Dethleffs bra?
  5. Vilken husbil är bäst i test?
  6. Är Adria en bra husbil?
  7. Vilka husbilar är vinterbonade?
  8. Är Bürstner en bra husvagn?
  9. Är Elnagh en bra husbil?
  10. Hur är Dethleffs husbilar?

Är Hymer en bra husbil?

Hymer husbilar är för många synonymt med bara ”husbil”. För Hymer är en sådan självklar tillverkare som liksom alltid har synts på våra vägar. Detta innovativa, tyska kvalitetsmärke har sett till att stå för kvalitet, komfort och kult, sedan 1957.

Är KABE husbil bra?

Kabe går vinnande ur det här testet eftersom den garanterat fungerar lika bra i det nordiska klimatet som i värmen vilket gör att man inte behöver fundera på om och när man kommer och använda husbilen.

Är Bürstner en bra husbil?

Bra kvalitet Som en av de äldsta husbilstillverkare i europa har Bürstner blivit känd för sin höga kvalitet. Det är också anledningen till att det är en mycket populär husbil som står sig bra i värde.

Är Dethleffs bra?

Dehleffs – Tysk kvalité på högsta nivå Dethleffs tog sig tidigt in på den Nordiska marknaden och har sedan dess haft en given plats i toppen. Framgångarna blev stora och receptet har varit att anpassa sig till marknaden och lyssna på kundernas önskemål.

Vilken husbil är bäst i test?

Bästa husbilen utsedd

  • Plåtis utan hygienutrymme: VW California.
  • Plåtis med hygienutrymme: Malibu Van.
  • Alkovbil under 50 000 euro: Bürstner Lyseo Time.
  • Alkovbil över 50 000 euro: Dethleffs Alpa.
  • Delintegrerade under 60 000 euro: Hymer Exsis-t.
  • Delintegrerade över 60 000 euro: Carthago Chic C-line.

Är Adria en bra husbil?

Alla Adria husbilar är också utformade för att prestera. Allt är noggrant utvecklat och testat för att säkerställa din säkerhet, komfort och njutning. Byggda för att njutas av, byggda för att hålla. INSPIRERANDE DESIGN.

Vilka husbilar är vinterbonade?

Även om husbilen är vinteranpassad så är det ingen dum idé att se till att den har extra isolering samt att den är utrustad med dubbla gasoltuber....

  • Carthago Chic C-line i51. ...
  • Adria Twin Surpreme 640 SLB. ...
  • Rapido Distinction i1090 DFH. ...
  • Pilote C700 G. ...
  • KABE Travel Master Crossover X780 LQB.

Är Bürstner en bra husvagn?

Men redan 1924 börja historien om det anrika märket Bürstner som tillverkar husbilar och husvagnar. Jakob Bürstners konstruktion och snickeri i Kehl-Neumühl i Baden startades 1924. Bytte därefter namn till Jakob Bürstner KG 1953. ... Bürstner GmbH grundades den 1 januari 1973 med namnbyte av Jakob Bürstner KG.

Är Elnagh en bra husbil?

Branschens ledande tidning Allt om Husvagn & Camping har testat nya Elnagh T-Loft 530 och ger den riktigt goda betyg. Husbil prisas som ”en intressant italienare som bjuder på designmässiga pärlor till ett mycket humant pris”.

Hur är Dethleffs husbilar?

Dethleffs husvagnar och husbilar står för högsta kvalitet, förstklassigt utförande, individuell utrustning och i alla fall för mer säkerhet och semesterglädje. Detta garanterar vi före och efter försäljningen hos din återförsäljare. Alla Dethleffs är "Made in Germany"!