:

Vart köper man bra xenonlampor?

Innehållsförteckning:

  1. Vart köper man bra xenonlampor?
  2. Är xenonlampor bra?
  3. Vilken Xenon lampa?
  4. Var kan jag köpa Xenon?
  5. Vilken Xenon är bäst?
  6. Hur länge håller en Xenon lampa?
  7. Varför xenon?

Vart köper man bra xenonlampor?

Vi har xenonlampor och tillbehör till riktigt bra priser och de flesta bilmodellerna. Om du bara ska köpa en xenonlampa så har vi produkter från kända märken som Philips och Osram samt våra egna produkter mekster.se. Din tändenhet har kanske gått sönder, inga problem vi har ett brett sortiment till just din lampa.

Är xenonlampor bra?

Xenonlampans ger mer och längre ljus vilket höjer trafiksäkerheten. Xenonlampan drar mindre ström trots högre ljusutbyte.

Vilken Xenon lampa?

Bilar med öppen reflektor skall därför välja H7R xenonlampor medan bilar med projektorlins skall välja normal H7 xenonlampa. D2R/H1R/H7R-lampan har tillägg av en avskärmning på lampglaset vilken reducerar irriterande sidostick samt fokuserar ljuset framåt.

Var kan jag köpa Xenon?

Xenonlampa till din bil - köp nya Xenonlampor online - Mekonomen.se.

Vilken Xenon är bäst?

Xenonlamporna Night Breaker Laser från Osram kommer garanterat att ändra på det! Med ett enkelt lampbyte får du en effektökning på upptill 200% och upptill 20% vitare ljus. En perfekt lösning för dig som önskar en solid uppgradering med bästa möjliga effekt från dina xenonljus på din bil.

Hur länge håller en Xenon lampa?

En lampa med LED har en livslängd på ungefär 10 000h till 30 000h jämfört med Xenonlampor som har en ungefärlig livslängd på 2 000h till 3 000h. Vad som är avgörande för hur länge lampan håller är mängden värme som den utsätts för.

Varför xenon?

Vad som avgör hur en ljusbild ser ut är alltid reflektorn, en lampa är en lampa oavsett placering. En 35W xenonlampa ger upp till tre gånger mer ljus än en 55W halogenlampa. ... I första hand bör du ha xenon i bilens halvljus, vilka ju används i alla trafiksituationer och där säkerheten med bra ljus är mer påkallat.