:

Är julas färg bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är julas färg bra?
  2. Är Byggmax fasadfärg bra?
  3. Vilket märke på färg är bäst?
  4. Är Jotun bra färg?
  5. Är Byggmax slamfärg bra?
  6. Vilket märke fasadfärg?

Är julas färg bra?

Folksam avråder därför från köp av Husfärg respektive Oljefärg från ÖoB/FärgLab, och Träfasad/Oljefärg från Jula/Färgstaven. ... Vi gör testet för att hjälpa dem göra hållbara val av färg ur både miljö- och kvalitetsperspektiv, säger Karin Stenmar, miljöchef Folksam.

Är Byggmax fasadfärg bra?

När testet var färdigt stod det klart att Byggmax egna väggfärg Midun gick i mål som testvinnare. ”I Midun Väggfärg får du en färg som är lätt och behaglig att arbeta med. ... Målar du på en redan vit vägg kan du nöja dig med två lager färg” skrev de bland annat.

Vilket märke på färg är bäst?

Vill man köpa en färg som klarar alla våra kriterier, och som är ett Bra Val i 2018 års test – ska man köpa de här färgerna: De tre färger som blev ett Bra val i vårt test av utomhusfärger 2018; Falu Vapen, Teknos Nordica Eko, Rusta Premium Fasadfärg och Biltema Träfasad V.

Är Jotun bra färg?

Bäst i testet var Jotun Lady Interiör, som klarade sig bäst i samtliga moment, utom tålighet mot färgade vätskor. Den och Nordsjö Sadolin var de två vattenbaserade färger som presterade bättre än den oljebaserade referensfärgen. Jotun och Nordsjö är dock de dyraste färgerna i testet.

Är Byggmax slamfärg bra?

En svensk slamfärg tillverkad enligt ett klassiskt recept med miljövänliga, moderna ingredienser och metoder. Färgen innehåller inte bly eller andra tungmetaller som kan vara skadliga för både människor och miljö.

Vilket märke fasadfärg?

Teckenförklaring

FärgLeverantörFunktion
Demidekk Ultimate TäckfärgJotun1
Bestå TäckfärgAlcro1
ArkitektAlcro1
Perfekt Akrylat PlusBeckers1