:

Kan man lita på Dräger?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lita på Dräger?
  2. Var kan man köpa en alkoholmätare?
  3. Vad kostar en alkoholmätare?
  4. Hur exakt är en Dräger?
  5. Vad kostar en Dräger?
  6. Vad kostar en kalibrering?
  7. Vad kostar det att hyra alkolås?
  8. Hur läser man av en alkoholmätare?

Kan man lita på Dräger?

Pålitlig med gott rykte Dräger har tillverkat alkoholmätare av olika slag i över 60 år och mätare från Dräger används av bland annat poliser. Dräger 3820 är godkänd enligt både den professionella standarden (EN 15964) och den privata standarden (EN16280). ... Man kan med andra ord lita på Drägers kvalitet och mätning.

Var kan man köpa en alkoholmätare?

En alkoholmätare finns att köpa online eller i fysiska butiker. De klassiska hemelektronikkedjorna har i regel ett brett utbud av alkotestare.

Vad kostar en alkoholmätare?

Detta är en process som måste göras ungefär en gång om året och kostar runt 500 kronor. Se till att den mätare du köper är färdigkalibrerad . Bränslecell eller halvledarcell? Det finns två typer av metoder som alkomätare använder för att mäta alkoholhalten: bränslecell och halvledarcell.

Hur exakt är en Dräger?

Dräger 3820: Proffsig alkoholmätare godkänd av EU Den är dessutom godkänd enligt EU-standarden SS-EN 15964, vilket tillåter ”professionell användning”. Mätaren fungerar enligt tillverkaren i temperaturer från minus fem grader upp till +50 grader.

Vad kostar en Dräger?

Det billigaste priset för Dräger Alcotest 3820 just nu är 2 595 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Alkoholmätare med ett genomsnittligt betyg på 3.8 av 5.

Vad kostar en kalibrering?

Vad kostar kalibrering av alkoholmätare? De alkomätare vi säljer med bränslecell måste skickas in till oss för kalibrering och det kostar 499 SEK inklusive moms och frakt båda vägarna.

Vad kostar det att hyra alkolås?

Cirka 20 000–40 000 kronor, beroende på villkorstidens längd. Transportstyrelsen tar inte ut någon avgift. Däremot står du själv för utgifter i samband med alkolåset; köp eller hyra av alkolås, service av alkolåset och obligatoriska läkarkontroller.

Hur läser man av en alkoholmätare?

Sänk ned mätaren i spritblandningen som du skall mäta så att den flyter fritt. Läs av vätskeytan mot skalan på alkoholmätaren. Mätaren visar alkoholhalten i volymprocent. Alkoholmätaren är kalibrerad för 20 grader C.