:

Finns MAX Hamburgare utomlands?

Innehållsförteckning:

  1. Finns MAX Hamburgare utomlands?
  2. Vilket land är MAX ifrån?
  3. När kom MAX till Bollnäs?
  4. Hur många hamburgare säljs per dag?
  5. Vilka länder har MAX hamburgare?
  6. Är MAX Hamburgare svenskt?
  7. Är MAX ett aktiebolag?
  8. Vem startade MAX hamburgerkedja?
  9. När kom Max till Stockholm?
  10. När kom Max till Norrköping?

Finns MAX Hamburgare utomlands?

2011 öppnade första restaurangen utanför Sverige i Norge och idag finns det tre restauranger där. 2012 etablerade Max sig i Dubai och den första restaurangen i Danmark slog upp portarna i mars 2013. Utan tvekan kommer Max att fortsätta vinna smaklökar världen över.

Vilket land är MAX ifrån?

Max Burgers Aktiebolag, tidigare Max Hamburgerrestauranger AB, är en svensk hamburgerkedja som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson. År 2021 hade hamburgerkedjan 139 restauranger i Sverige, elva i Polen, sju i Norge, fyra i Danmark, och tre i Egypten som drivs genom franchising.

När kom MAX till Bollnäs?

2001. MAX blir rikstäckande! 8 restauranger öppnas i Bollnäs, Vårby (Stockholm), Västerås, Örebro (rest. nr 2), Jönköping (rest.

Hur många hamburgare säljs per dag?

I år såldes närmare 16 burgare per minut när trycket var som högst, vilket innebär nytt försäljningsrekord på 942 burgare på en timme. Själva festivalen tog i snitt emot 34 000 besökare per dag. – Vår uppgift på Way Out West är att servera god grön mat på ett snabbt och smidigt sätt, säger Christoffer Bergfors.

Vilka länder har MAX hamburgare?

Vi har restauranger i Sverige, Norge, Danmark och Polen. Du hittar även MAX restauranger i Egypten, vilka drivs av franchisetagare. På Liseberg, Arlanda flygplats och Landvetter flygplats drivs MAX av franchisetagare och likaså på ett par flygplatser i Norge.

Är MAX Hamburgare svenskt?

MAX är ett svenskt familjeägt företag som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson. Som familjeföretag har vi målet att finnas kvar i många generationer. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare.

Är MAX ett aktiebolag?

MAX är ett svenskt familjeägt företag som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson. Som familjeföretag har vi målet att finnas kvar i många generationer.

Vem startade MAX hamburgerkedja?

Curt BergforsMax Hamburgerrestauranger / Grundare Luleå 2018-06-11 08:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:31) Det svenska familjeföretaget MAX Burgers fyller år. Den 14 juni är det 50 år sedan Curt Bergfors med sambo Britta Fredriksson (född Andersson) slog upp luckan i sin första grill i hörnet av Uno-X-macken i Gällivare, som blev den första MAX-restaurangen.

När kom Max till Stockholm?

1971 öppnades en i Luleå. Då fick Sveriges första hamburgerkedja namnet MAX – efter Curt Bergfors smeknamn. 1982 tog MAX steget utanför Norrbotten och öppnade på Drottninggatan i Stockholm.

När kom Max till Norrköping?

Luleå 2010-12-16 00:00 (Uppdaterad 2019-12-11 20:32) Idag slår hamburgerkedjan Max upp portarna till sin andra restaurang i Norrköping. Restaurangen är belägen vid Ingelsta. 50 vassa medarbetare är nyrekryterade och vd Richard Bergfors är hoppfull om satsningen.