:

I vilka länder finns Mio?

Innehållsförteckning:

  1. I vilka länder finns Mio?
  2. Varför Mio?
  3. Var tillverkas Mio möbler?
  4. Vilken Mio butik är störst?
  5. Vad hette Mio?
  6. När grundades Mio möbler?
  7. Är Mio bättre än IKEA?
  8. Är Mios soffor bra?
  9. Vilken tid öppnar Mio?
  10. Hur länge har Mio rea?

I vilka länder finns Mio?

Mio är en svensk möbel- och inredningskedja som finns representerad genom drygt 70 butiker runt om i Sverige, en butik på Åland samt på internet med e-handel. Huvudkontoret ligger i Tibro. Mio ägs gemensamt av handlarna som driver sina butiker utifrån Mios koncept.

Varför Mio?

Mio ska vara Sveriges destination för möbler och inredning. Mio ska hjälpa alla att skapa ett hem att trivas i och vara stolta över. Gränserna mellan kanalerna i kundmötet suddas ut och vi ska finnas där kunderna önskar på deras villkor – det ska kännas som ett Mio.

Var tillverkas Mio möbler?

Mio, som står för Möbelhandlarnas Inköps Organisation, har aldrig haft någon egen tillverkning utan alla produkter har alltid tillverkats av en affärspartner. Idag sker tillverkning av Mioprodukter främst i Sverige och Europa men produkter tillverkas även i Asien, som står för en fjärdedel av den totala produktvolymen.

Vilken Mio butik är störst?

Heron City - Nypremioär för Sveriges STÖRSTA Mio.

Vad hette Mio?

Det visar sig att han inte alls heter Bosse – utan Mio. Från Gröna ängars ö går det en bro till Landet Utanför där den grymme riddar Kato bor, där nästan allt är svart och där folk har det eländigt och är utsvultna. Mio och hans vän Jum-Jum tar på sig uppdraget att bekämpa Kato och befria Landet Utanför.

När grundades Mio möbler?

Möbelkedjan Mio grundades 1962 i Helsingborg som Möbelhandelns Inköps Organisation, som senare förkortades till MIO, och flyttade till Tibro på 1970-talet.

Är Mio bättre än IKEA?

47 procent av de tillfrågade i undersökningen anser att Mio står för kvalitet, jämfört med exempelvis Ikea som 19 procent av deltagarna förknippar med hög kvalitet. – Mio har en kvalitetsposition på marknaden, vilket bland annat förklaras av vår historik.

Är Mios soffor bra?

Varning för MIO. Deras möbler är genomgående av dålig kvalité. Bättre att gå till IKEA, då vet man att man får vad man betalar för. MIOs soffor går sönder efter kort tids användning och hjälpen man får vid reklamation är inte värd ett skit.

Vilken tid öppnar Mio?

Mio Stockholm City

Öppet idag10:00 - 19:00
Torsdag10:00 - 19:00
Fredag10:00 - 19:00
Lördag10:00 - 18:00
Söndag12:00 - 17:00

Hur länge har Mio rea?

Lyckligtvis erbjuder Mio ständigt nya kampanjer, med rea i princip varje vecka. Vanligt förekommande kampanjer hos Mio är medlemserbjudanden där du får 50 % rabatt om du handlar för minst 600 kronor och är medlem i kundklubben. Det är både gratis och superlätt att bli medlem i förmånsklubben.