:

Hur får man bort Meddelandeförfrågningar på Instagram?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort Meddelandeförfrågningar på Instagram?
  2. Hur blockerar man förfrågningar Instagram?
  3. Hur får man bort spam Meddelanden på Instagram?
  4. Hur går man in på chatten på Instagram?
  5. Var hittar man chatten på Instagram?
  6. Kan man radera Instagram DM?
  7. Kan jag blockera någon som blockerat mig på Instagram?
  8. Varför får jag spam på Instagram?

Hur får man bort Meddelandeförfrågningar på Instagram?

I "Sekretess" trycker du på alternativet "Meddelanden". Rulla ner och leta reda på avsnittet ”Andra personer”. Tryck på "Andra på Instagram". Under "Andra på Instagram" trycker du på alternativet "Ta inte emot begäranden".

Hur blockerar man förfrågningar Instagram?

Blockera en personInstagram Börja med att söka rätt på personen du vill blockera. Klicka sedan på de tre prickarna högst upp till höger för att komma åt inställningsmenyn för den aktuella profilen. 2. Högst upp i listan finns alternativet Blockera.

Hur får man bort spam Meddelanden på Instagram?

Så här gör du för att inaktivera en konversation i DM Instagram

  1. Börja med att logga in på Instagram.
  2. Tryck sedan på DM symbolen som du hittar längst upp till höger.
  3. Tryck och håll kvar en stund på den DM konversation som du vill stänga av tills en med fler alternativ dyker upp.
  4. Nu trycker du på inaktivera.

Hur går man in på chatten på Instagram?

När du ska skicka ett meddelande via Instagram direktmeddelande så går du in i Instagram appen och trycker på ikonen för direktmeddelande. Ikonen ser ut som ett pappersflygplan och sitter högst upp i det högra hörnet.

Var hittar man chatten på Instagram?

Du kan visa och hantera direktmeddelanden från Instagram-appen för Android och iPhone eller Instagram Lite-appen for Android. Tryck på eller uppe till höger i flödet. Tryck på konversationen som du vill se. Varför hittar jag inte ett direktmeddelande i listan med mina chattar?

Kan man radera Instagram DM?

Som tur är så är det sjukt enkelt att rensa DM:s på Instagram från felskickade meddelanden, vilket Solo skrivit om. Du går bara in bland dina meddelanden på Insta och håller ner på det meddelandet du vill få bort. Du får upp "Ångra sändning" som alternativ. Väljer du att ångra får du upp ännu en ruta.

Kan jag blockera någon som blockerat mig på Instagram?

Blockera eller avblockera någon via inställningar Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess och sedan på Blockerade konton. Om du vill avblockera någon i listan med blockerade konton trycker du på Avblockera till höger om hens namn.

Varför får jag spam på Instagram?

Gruppkonversationer i Instagrams direktmeddelanden, DM, kan vara roligt att ha med vänner eller familj. Men den senaste tiden har det blivit allt vanligare att så kallade botar – automatiska spamkonton – skapar gruppkonversationer där de skickar länkar eller försöker folk att nappa på bedrägerier.