:

Vad menas med bokad visning?

Innehållsförteckning:

  1. Vad menas med bokad visning?
  2. När bokar folk visning?
  3. Hur många dagar på Hemnet innan visning?
  4. Hur många sällskap visning?
  5. Hur mycket kostar en visning?
  6. Varför tas lägenheter bort före visning?

Vad menas med bokad visning?

En bokad eller anmäld visning är öppen för alla men spekulanterna anmäler sig i förväg, så att mäklaren har koll på vilka som kommer.

När bokar folk visning?

Mäklaren får ta namn och telefonnummer på plats av alla spekulanter som dyker upp. Bokad visning innebär att spekulanterna bokar in sig i förväg med sitt namn och telefonnummer. Det finns fördelar och nackdelar med båda alternativen. Fördelen med öppna visningar är att det kan vara en lägre tröskel för spekulanterna.

Hur många dagar på Hemnet innan visning?

Optimalt är att ha en bostad ute på annons i 10-14 dagar innan dess att man har visningarna. Detta beror på att man vill ha bostaden ute på annons under två st helger. Helgdagarna är de dagar då flest spekulanter besöker Hemnet.se.

Hur många sällskap visning?

När vi har visningar i bostaden så begränsar vi antal personer som är i bostaden samtidigt kraftigt. En riktlinje är 1-4 personer, beroende på bostadens storlek. Vi kräver anmälan till visningen och delar upp den i olika tidsslottar för att ha koll på antal personer och ge möjlighet att skapa avstånd.

Hur mycket kostar en visning?

För en lägenhet på upp till 50 kvadratmeter kostar en visningsstädning omkring kronor efter rutavdrag. Är lägenheten omkring 75 kvadratmeter kan du förvänta dig en kostnad på kronor efter rutavdrag.

Varför tas lägenheter bort före visning?

Om en bostad blir såld innan sista visningen har ägt rum finns funktionen “Borttagen före visning”. Denna markering är till för att tydliggöra för spekulanter att bostaden blivit borttagen, och att visningarna är inställda.