:

Hur bokar man lektion på Elevcentralen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bokar man lektion på Elevcentralen?
  2. Hur gör man tester på Elevcentralen?
  3. Hur får man tillgång till Elevcentralen?
  4. Hur länge har man tillgång till Elevcentralen?
  5. Hur många frågor finns det på Elevcentralen?

Hur bokar man lektion på Elevcentralen?

Bokning av körlektioner gör du antingen på telefon eller direkt inne på skolan med någon lärare. Du som är inskriven får även ett inlogg till elevcentralen där du kan boka tider själv. Vi kör 60 minuters lektioner. Man bokar oftast upp ett antal tider för att slippa få glapp i utbildningen.

Hur gör man tester på Elevcentralen?

Hur arbetar man med nya Elevcentralen för de tyngre behörigheterna?

  1. Börja med "Plugga". ...
  2. Därefter bör eleven göra olika anpassade tester och till sist sluttest för att de ska ha en chans att möta alla frågor.

Hur får man tillgång till Elevcentralen?

Körkort nu med Elevcentralen kan du alltid använda så länge du har tillgång till din mobil, surfplatta eller dator tillsammans med en uppkoppling till Internet. Du laddar ner appen via App Store eller Google Play. Läs mer om appen här.

Hur länge har man tillgång till Elevcentralen?

Plugga var och när du vill Att då ha tillgång till utbildningen och dess material oavsett var du befinner dig eller vilken tiden är på dygnet är därför viktigt. Elevcentralen Premium kan du alltid använda så länge du har tillgång till din mobil, surfplatta eller dator tillsammans med en uppkoppling till Internet.

Hur många frågor finns det på Elevcentralen?

Teori med frågor Körkort nu: Ett digitalt utbildningsmaterial för bil, mc eller moped. I Körkort nu med Elevcentralen får du tillgång till allt innehåll i teoriboken inklusive 1 500 frågor för bil, mc och moped. Du kan också göra snabb- och sluttester.