:

Vad händer med silverschampo på brunt hår?

Innehållsförteckning:

  1. Vad händer med silverschampo på brunt hår?
  2. Hur får man bort röda toner i brunt hår?
  3. Kan man ha silverschampo i rött hår?
  4. Hur länge ska man ha Silverschampo i brunt hår?
  5. Hur får jag bort det röda i håret?

Vad händer med silverschampo på brunt hår?

Det är inte bara blondiner som kan använda silverschampo för att bli av med gula nyanser i håret, även vi brunetter kan använda den magiska produkten. Brunt hår kan nämligen ibland må bra av lite kalla pigment för att få bort brassiga toner. Äntligen slipper vi gå till frisören för att bli av med våra röda nyanser!

Hur får man bort röda toner i brunt hår?

Om du vill få bort varma, orangea och röda toner i ditt bruna hår kan du testa ett shampo och balsam med blått pigment.

Kan man ha silverschampo i rött hår?

Så om du har rött hår med varma oranga, mässingsfärgade eller gula toner, och vill göra dem kallare, är silverschampo ett perfekt för dig. Och du behöver inte vara rädd för att ditt silverschampo kommer att göra så att att den röda färgen bleknar.

Hur länge ska man ha Silverschampo i brunt hår?

När man använder silverschampo, blond som brunett måste man gnugga schampot på längderna. Egentligen är det ett BIG NONO – schampo är till för botten och balsam används i hela håret. Låt verka i minst 3-6 minuter, beroende på resultat.

Hur får jag bort det röda i håret?

Ta en skål och blanda vinäger och varmt vatten, lika delar av varje. Häll över håret och låt sjunka in, sätt över en plastpåse eller duschmössa och låt verka i 15-20 minuter. Skölj blandningen ur håret och schamponera, gärna två gånger. Förhoppningsvis ser du med egna ögon hur färgen rinner ut med duschvattnet.