:

Vad kostar det att gjuta en platta till garage?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att gjuta en platta till garage?
  2. Vad kostar det att gjuta en platta till uterum?
  3. Vad kostar det att gjuta en husgrund?
  4. Vad kostar det att gjuta platta med golvvärme?
  5. Vad kostar grund till garage?
  6. Vad kostar en Garagegrund?
  7. Vad kostar grund till Attefallshus?
  8. Vad kostar det att göra en Plintgrund?
  9. Vad kostar det att bygga en Torpargrund?

Vad kostar det att gjuta en platta till garage?

Varje jobb är unikt, men utgå i första hand från en materialkostnad för platta på mark på kr/kvadratmeter. Materialpriser varierar mycket, och precis som när du anlitar hantverkare är det t. ex. något dyrare i storstäder än på landsort.

Vad kostar det att gjuta en platta till uterum?

Till att börja med skulle du behöva den gjutna grunden med isolerad betongplatta, sedan klinkers, 2-glas isolerfönster med isolerad profil, och därpå ett heltäckt tak. Notan hamnar då på ungefär det dubbla, dvs. ca 444 000 kr.

Vad kostar det att gjuta en husgrund?

En husgrund har en mängd olika faser och beslut som behöver gås igenom innan det går att säga vad den kommer att kosta. Men mellan tummen och pekfingret går det att säga mellan kronor/kvm om du kan gjuta en betongplatta. Ska du gjuta en grund på 100 kvm kan det alltså bli allt mellan 150 000-300 000 kronor.

Vad kostar det att gjuta platta med golvvärme?

Pris per m2 för vattenburen golvvärme Den gjutna grunden värms således upp av den gjutna grunden. Prisuppgiften för ett golvvärmepaket i gjuten grund som vi har lyckats få fram ser ut så här. 11 500 kr ex moms för cirka 100 kvadratmeter ger ungefär 150 kr per kvadratmeter inklusive moms.

Vad kostar grund till garage?

Garage: Kantelement: 15.000 kr. Platta (120 mm oisolerad betong, stålglättad): 17.500 kr. Totalt: 32.500 kr.

Vad kostar en Garagegrund?

Grunden är platta på mark. Golvbrunn ingår, elinstallation, belysning, uttag med mera ingår i installationen och priset mot kund blir då cirka 4 800 kronor per kvadratmeter. – Om du väljer ett mindre garage blir naturligtvis kvadratmeterpriset dyrare.

Vad kostar grund till Attefallshus?

Du kan räkna för en betongplatta mellan 2 000 kr – 5 000 kr per kvm beroende på komplexitet i grundarbetet. För lite mindre grunder så är det lite dyrare per kvm då stora grunder får lite “volym”. Så räkna kanske med 000 för en attefallsgrund / betongplatta (för en 30 kvm grund).

Vad kostar det att göra en Plintgrund?

Plintgrund kostar i genomsnitt 1.500 – 2.500 kr per kvadratmeter byggyta.

Vad kostar det att bygga en Torpargrund?

Svar från Micke om pris på krypgrund Efter att ha pratat med Tjällden AB om din grund så har de gett en uppskattning att materialet till din uteluftsventilerade krypgrund ligger på ungefär 45.000 kr inkl moms. I priset ingår grundbalkar med stödplattor, skarvbleck, spik, plastfolie och uppritande av grundplan.