:

Hur bokar man om SJ biljett?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bokar man om SJ biljett?
  2. Är SJ biljetter personliga?
  3. Kan inte omboka SJ?
  4. Hur hittar jag mitt värdebevis SJ?
  5. När får jag mitt värdebevis SJ?
  6. Vad kostar månadskort på SJ?

Hur bokar man om SJ biljett?

Omboka SJ. Har du en biljett som kan ombokas och vill boka om din resa söker du upp din bokning via Min resa. Med en ombokningsbar biljett kan du fram till tågets avgång boka om din resa till annan ort eller ett annat datum. Du kan också avboka din resa.

Är SJ biljetter personliga?

En personlig biljett gäller endast för den person vars namn framgår av biljetten. ... En personlig biljett får inte överlåtas eller säljas vidare till annan person. Om du förlorat din SMS-biljett eller E-biljett och har ditt bokningsnummer kan du få en ny biljett via sj.se, SJ App och SJ Biljettautomat.

Kan inte omboka SJ?

Du kan avboka din biljett här på sj.se och i vår app. På sj.se börjar du med att söka upp din beställning via Min resa, som du hittar på startsidan. Välj sedan Ändra > Avboka. I vår app klickar du på de tre prickarna uppe till höger på biljetten och sedan på Avboka.

Hur hittar jag mitt värdebevis SJ?

Värdebevis skickas normalt till dig via e-post, så börja med att kolla din inkorg. Har du fått värdebevis på mellanskillnad i samband med att du bokat om till en billigare resa så ska avsändaren vara: noreply@sj.se.

När får jag mitt värdebevis SJ?

Om du bokar om en biljett till en billigare resa så får du ett värdebevis på mellanskillnaden. Värdebeviset skickas inom ett dygn till den e-post som är angiven som referens i bokningen.

Vad kostar månadskort på SJ?

Res obegränsat under ett år i valfri klass på alla våra dag- och nattåg för 73 100 kronor. Kom ihåg att du alltid måste boka plats i förväg om du reser med SJ Snabbtåg och SJ Nattåg!