:

Hur bokar man introduktionskurs?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bokar man introduktionskurs?
  2. Hur går en introduktionsutbildning till?
  3. Hur får man övningsköra?
  4. Vad gör man efter introduktionsutbildningen?
  5. Är introduktionsutbildning och handledarutbildning samma sak?

Hur bokar man introduktionskurs?

Ring för att boka Genom att få det fyller du i en hälsodeklaration som finns på Transportstyrelsens hemsida. Därefter utför vi ett syntest, ingen tidsbokning krävs. Introduktionsutbildningen är 3 timmar lång.

Hur går en introduktionsutbildning till?

Introduktionsutbildningen är en utbildning på ca 3,5 timma under en kväll. Här får du presenterat körkortsutbildningens mål och innehåll, samt de regler som finns kring övningskörning. Hur ni planerar och lägger upp utbildningen, men även trafiksäkerhet och miljö.

Hur får man övningsköra?

man ha fyllt 24 år. eleven ha ett körkortstillstånd. både handledaren och eleven ha gått en introduktionsutbildning under de senaste fem åren, om övningskörningen gäller för bil. handledaren ha ett giltigt körkort från Sverige eller ett annat EES-land.

Vad gör man efter introduktionsutbildningen?

Vägen till körkort börjar med introduktionsutbildning Utbildningen är giltig i fem år för ansökan om handledarskap, efter det måste du gå kursen igen. Vill du söka handledarskap för ytterligare en elev gäller så klart utbildningen även för den ansökan.

Är introduktionsutbildning och handledarutbildning samma sak?

HANDLEDARKURS/INTRODUKTIONSUTBILDNING Även den som ska vara handledare behöver gå en introduktionsutbildning (ibland kallad handledarutbildning) innan ni kan ansöka om att få vara handledare. Det är samma introduktionsutbildning för den som ska vara handledare och för eleven, men de behöver inte gå vid samma tillfälle.