:

Hur bokar man pass på Friskis?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bokar man pass på Friskis?
  2. När släpps pass Friskis och Svettis?
  3. Hur logga in Friskis?
  4. Hur loggar jag in på Friskis och Svettis?
  5. När släpps drop in Friskis Uppsala?
  6. Hur fungerar Friskis och Svettis?
  7. Hur säger jag upp Friskis och Svettis?
  8. Vad är Friskis play?
  9. Vad är Coreflex Friskis?
  10. Vad är Power Hour?

Hur bokar man pass på Friskis?

Du kan boka på webben och i appen fram till 10 minuter innan passet börjar. Du kan ha upp till fem bokningar/köplatser totalt i taget. Alla platser på passen är bokningsbara.

När släpps pass Friskis och Svettis?

Information om bokningar av pass och gyminstruktioner - Drop-in-platser släpps 30 minuter innan passtart, antalet är 3 på de flesta pass. Platser som inte bokats blir drop-in 30 minuter innan och hämtas på plats. - Avbokning kan göras senast 60 minuter före passtart, via app, hemsida, besök eller telefon.

Hur logga in Friskis?

Logga in på bokningssidan eller i appen med dina inloggningsuppgifter. Användarnamnet är din mejladress och lösenordet är de sex första siffrorna i ditt personnummer (ÅÅMMDD) om du inte bytt till ett nytt. I webbokningen klickar du på ditt namn längst upp till höger och i appen på menyn längst upp till vänster.

Hur loggar jag in på Friskis och Svettis?

Gå till App Store eller till Google Play, ladda ner appen som heter Friskis&Svettis Riks. När du ska logga in så är ditt användarnamn den e-postadress du registrerat hos oss. Det är den som du får utskick från oss till. Lösenord kommer vara dina födelsedata 6 siffror, ÅÅMMDD, samt väljer förening LERUM.

När släpps drop in Friskis Uppsala?

Från och med den 22 februari kan du hämta ut din bokade biljett ända fram tills dess passet börjar. Anledningen till förändringen är att vi vill undvika trängsel och skapa en ännu tryggare träningsmiljö. Samtidigt tar vi bort drop-in platserna.

Hur fungerar Friskis och Svettis?

Medlemmarna äger Friskis&Svettis. ... Det betyder att alla medlemmar kan göra sin röst hörd och att intäkter och eventuellt överskott går tillbaka till medlemmarna. Det kan vara i form av utbildning av ledare, förbättrade lokaler och träningsutrustning eller något annat kul.

Hur säger jag upp Friskis och Svettis?

Du säger upp ditt autogiro genom att kontakta receptionen på anläggningen. Om du vill ha en slutfaktura behöver du säga upp det i receptionen. Uppsägning av avtalet kan ske efter 12 månaders bindningstid (bundet). Uppsägning mellan den 21:a-27:e i månaden blir det en månad till att betala (bundet).

Vad är Friskis play?

Friskis play finns pass som du kan köra när som helst det passar dig. Där hittar du nu inte bara nytt inom Yoga och Jympa utan dessutom Spin distans i två varianter, ett längre och ett kortare pass. ... Nu hittar du också de populära passen Miniband och Familjejympa på Friskis play.

Vad är Coreflex Friskis?

Coreflex är funktionell träning när den är som bäst! Här finns ett aktivt flow och musiken guidar dig genom hela passet. Träningen utgår från dina naturliga rörelsemönster, där du utmanar både rörlighet och stabilitet. ...

Vad är Power Hour?

Power hour får du en riktig genomkörare för både styrka och kondition. I högsta hugg har du en medicinboll som ger motstånd, hjälper dig med tekniken och ger extra känsla genom passet. Efter en rejäl uppvärmning där du höjer pulsen mot slutet, är passet uppbyggt kring övningar som återkommer i loopar eller block.