:

Varför inte sista minuten SJ?

Innehållsförteckning:

  1. Varför inte sista minuten SJ?
  2. När är det billigast att boka SJ?
  3. Hur lång tid tar det att få en e biljett från SJ?
  4. När gäller sista minuten SJ?
  5. När släpps sista minuten SJ?
  6. När är det billigast att åka tåg?
  7. Vilken dag är tågbiljetter billigast?

Varför inte sista minuten SJ?

SJ Regional tåg 194 15.55 imorgon finns det inga sista-minuten biljetter på. ... Om inga sista minuten finns så betyder det att de är slut eller det inte har släppts några på grund av att det är för få platser kvar, vi kan aldrig garantera att det kommer att släppas sista minuten biljetter till en specifik avgång.

När är det billigast att boka SJ?

Du hittar de billigaste biljetterna i samband med våra biljettsläpp, som vi har fyra gånger per år. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan. Så ju tidigare du köper dina resor, desto större är chansen att hitta billiga biljetter.

Hur lång tid tar det att få en e biljett från SJ?

SMS-biljett skickas till angivet mobilnummer dagen innan resan. Reser du inom 24 timmar skickas sms-biljetten inom 15 minuter från köpet. SMS-biljetten är endast giltig i den mobiltelefon som SJ har skickat den till.

När gäller sista minuten SJ?

Billiga Sista minuten-resor för dig som är under 26 år, som studerar eller är pensionär. Oavsett var du ska ta tåget så kan du hitta Sista minuten-resor från 166 kronor. I alla fall om du är ute i sista minuten! Du hittar våra röda Sista minuten-priser i den vanliga köpdialogen, tidigast 24 timmar innan avgång.

När släpps sista minuten SJ?

Våra billiga Sista minuten-biljetter släpps 24 timmar innan avgång.

När är det billigast att åka tåg?

– En resa är alltid billigast 90 dagar före avresan, sedan stiger priset beroende på efterfrågan. Om många vill åka på en viss sträcka stiger priset på den till en maxnivå.

Vilken dag är tågbiljetter billigast?

Boka i förväg – Boka ca 60 dagar i förväg för billigaste biljetten och spara upp till 56%. 18.00-00.00 är billigast – Kvällsavgångar mellan kl 18.00-00.00 är billigast. Eftermiddagar dyrast.