:

Hur blockerar jag sms iPhone?

Innehållsförteckning:

 1. Hur blockerar jag sms iPhone?
 2. Kan man blockera dolt nummer på iPhone?
 3. Hur kan man blockera försäljare?
 4. Hur blockerar man utländska nummer?
 5. Kan du blockera ett telefonnummer eller en kontakt?
 6. Hur kan du blockera samtal från telefonen?
 7. Hur kan du blockera kontakten i Mail?

Hur blockerar jag sms iPhone?

Blockera meddelanden från en enskild person eller ett enskilt nummer

 1. Tryck på namnet eller siffran överst i konversationen i Meddelanden.
 2. Rulla ned och tryck sedan på Blockera den här uppringaren.

Kan man blockera dolt nummer på iPhone?

Om du vill aktivera Tysta ned okända uppringare går du till Inställningar > Telefon. Rulla sedan nedåt, tryck på Tysta ned okända uppringare och aktivera funktionen. Samtal från okända nummer tystas.

Hur kan man blockera försäljare?

Du spärrar dina telefonnummer genom att kontakta NIX-Telefon. Enklast är att ringa NIX-Telefon på 0772 – 28 00 00 och följa instruktionerna. Det går också bra att skriva till NIX eller ta hjälp av Konsumentguiden på NIX webbplats. Det kostar inget mer än samtalskostnaden att registrera ditt nummer i NIX-Telefon.

Hur blockerar man utländska nummer?

Blockera landsnummer Tryck på de tre horisontella linjerna längst upp till höger i appen och välj sedan Inställningar > Blockera > Min blocklista. Tryck sedan på plus-ikonen nere till höger och välj Blockera en nummerserie. Nu kan du skriva in exempelvis +216 för att blockera alla samtal från ett specifikt land.

Kan du blockera ett telefonnummer eller en kontakt?

 • När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt kan de fortfarande lämna röstmeddelanden till dig men du får inga notiser. Meddelanden som skickas eller tas emot kommer inte att levereras. Kontakten ifråga får inte någon notis om att samtalet eller meddelandet har blockerats.

Hur kan du blockera samtal från telefonen?

 • Öppna appen Telefon. Tryck på Mer Samtalshistorik. Tryck på ett samtal från numret som du vill blockera. Tryck på Blockera/rapportera spam.

Hur kan du blockera kontakten i Mail?

 • Om du är i Mail kan du öppna ett e-postmeddelande från kontakten som du vill blockera och trycka på kontakten högst upp. Tryck på Blockera kontakt. När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt kan de fortfarande lämna röstmeddelanden till dig men du får inga notiser.