:

Vad händer om jag blockerar någon på Messenger?

Innehållsförteckning:

  1. Vad händer om jag blockerar någon på Messenger?
  2. Kan man ta bort någon från Messenger?
  3. Hur stoppar man meddelande på Messenger?
  4. Vad händer om man blockerar någon på Instagram?
  5. Kan jag blockera någon som blockerat mig?
  6. Hur får man bort en blockering på Facebook?
  7. Hur man tar bort en blockering på Facebook?
  8. Hur tar man bort någon från Messenger?
  9. Hur tar man bort någon från Messenger grupp?

Vad händer om jag blockerar någon på Messenger?

När du blockerar meddelanden och samtal från någons Facebook-profil eller Instagram-konto kan de inte längre: Chatta med dig på Messenger eller Facebook-chatten. Du kommer inte att få meddelanden eller samtal från Facebook-profilen eller Instagram-kontot som du har blockerat.

Kan man ta bort någon från Messenger?

Det skiljer sig lite beroende på vilken plattform du använder (dator, iPhone, Android). På iPhone går du till listan över konversationer och sveper in från höger på skärmen bredvid den konversation du vill ta bort. Sedan går det att välja papperskorgymbolen för att ta bort personen.

Hur stoppar man meddelande på Messenger?

ex. inte längre skicka meddelanden eller ringa dig) på Messenger eller Facebook-chatten. Du kan även ignorera en konversation, inaktivera aviseringar för en konversation eller ta bort en konversation.

Vad händer om man blockerar någon på Instagram?

Personen du blockerar får ingen notis eller liknande om att den blivit blockerad. Personen kommer i fortsättningen inte kunna hitta dig på Instagram över huvud taget. Du kommer heller inte kunna tagga personen och personen kommer inte kunna tagga dig.

Kan jag blockera någon som blockerat mig?

Vi på Surfa Lugnt inte testat detta själva men metoden går ut på att du letar igenom foton/inlägg som gjorts av gemensamma vänner. Hittar du ett inlägg som gillats av personen du vill blockerakan du klicka på personens namn i ”gillas av”-listan och sedan få upp profilsidan och blockera.

Hur får man bort en blockering på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Blockera. Tryck på Avblockera bredvid namnet på den person som du vill ta bort blockeringen för.

Hur man tar bort en blockering på Facebook?

Klicka på Blockera i vänsterkolumnen av inställningarna. Avsnittet Blockera användare bör du se en lista med personer som du har blockerat. Klicka på Ta bort blockering bredvid namnet på den person som du vill avblockera. Klicka på Bekräfta för att slutföra avblockeringen.

Hur tar man bort någon från Messenger?

Öppna Messenger-appen. Från Chattar trycker du på din profilbild i det övre vänstra hörnet. Tryck på Telefonkontakter. Tryck på Hantera kontakter och sedan på Ta bort alla kontakter.

Hur tar man bort någon från Messenger grupp?

Öppna en gruppchatt med tre eller fler personer och gå högst upp i chatten där det anger antalet deltagare. Håll muspekaren över antalet deltagare och hovra sedan över namnet på den person som du vill ta bort. Välj X och bekräfta att du vill ta bort deltagaren från chatten.