:

Vilka tar Rikskortet?

Innehållsförteckning:

 1. Vilka tar Rikskortet?
 2. Hur fungerar det med rikskuponger?
 3. Vilka restauranger tar emot rikskuponger?
 4. Finns det fortfarande rikskuponger?
 5. Var gäller Sodexo kort?
 6. När kom rikskuponger?
 7. När försvann rikskuponger?

Vilka tar Rikskortet?

Rikskortet är ett VISA eller Mastercard beroende på vilken leverantör kortet kommer från, och går därmed att använda hos alla som accepterar dessa kort och är anslutna till tjänsten. Rikskupongerna finns numera både som betalkort och som app. Du kan också enkelt betala med telefonen genom Apple Pay eller Google Pay.

Hur fungerar det med rikskuponger?

Företaget ger ut kuponger som används som betalningsmedel för måltider på restaurang. De är avsedda som en möjlighet för företag att sponsra sina anställdas luncher. Kupongerna gavs ut i ett häfte. ... Den anställdes företag subventionerar en del eller hela beloppet som den anställda får rikskuponger för.

Vilka restauranger tar emot rikskuponger?

Dina filter

 • Bishops Arms. The Bishop Arms på Kungsportsavenyn i Göteborg är en pub som ingår i en kedja med konceptdesignade engelska pubar. ...
 • Bishops Arms. ...
 • Casino Cosmopol. ...
 • Fiskekrogen. ...
 • The Golden Days. ...
 • Heaven 23. ...
 • Stage Door. ...
 • Trattoria Da Pasquale.

Finns det fortfarande rikskuponger?

Rikskortet – från papper till plastkort I Sverige upphörde Rikskuponger i pappersform 2014. De ersattes då av ett betalkort och Rikskuponger blev Rikskortet.

Var gäller Sodexo kort?

Fungerar överallt. Fungerar som ett vanligt betalkort och går att använda på alla ställen som säljer mat och som tar emot VISA, i Sverige och utomlands.

När kom rikskuponger?

I Sverige dök de första lunchkupongerna, Rikskuponger, upp i början på 1970-talet på initiativ av Eurocard Nord AB.

När försvann rikskuponger?

Rikskortet – från papper till plastkort I Sverige upphörde Rikskuponger i pappersform 2014. De ersattes då av ett betalkort och Rikskuponger blev Rikskortet.