:

Varför får man en dubbelhaka?

Innehållsförteckning:

  1. Varför får man en dubbelhaka?
  2. Hur blir man av med en dubbelhaka?
  3. Kan man operera bort dubbelhaka?
  4. När får man dubbelhaka?
  5. Är dubbelhaka genetiskt?
  6. Hur mycket kostar det att operera dubbelhaka?
  7. Vad kostar en fettsugning av hakan?

Varför får man en dubbelhaka?

Dubbelhakor kan ha många orsaker, som åldrande, gener eller viktuppgång. Även smala personer kan ha dubbelhaka och det kan vara svårt eller till och med omöjligt att banta eller träna bort.

Hur blir man av med en dubbelhaka?

För många är dubbelhakan svår att bli av med även vid viktnedgång. Man kan idag använda sig av olika metoder för att bli av med sin dubbelhaka. På Art Clinic kan vi erbjuda fettsugning eller icke-kirurgisk behandling med Belkyra vid mindre dubbelhakor. Belkyra injiceras vid minst två behandlingstillfällen.

Kan man operera bort dubbelhaka?

Att få bort sin dubbelhaka är ibland inte möjligt enbart genom kostanpassning eller viktnedgång, utan besväras man mycket kan det vara ett bra alternativ att genomgå en fettsugning av hakan.

När får man dubbelhaka?

Det finns flera faktorer som spelar in, bland annat ålder, gener, hormoner och hur mycket man väger kontra vilken längd man har. Är man överviktig är det kanske inte så konstigt att man har en synlig dubbelhaka och då kan man behöva gå ner i vikt för att det ska förändas.

Är dubbelhaka genetiskt?

Fettet fördelas olika på olika personer, det är ofta ärftligt. Du kan mycket väl ha dubbelhaka trots att du inte är överviktig och då hjälper kanske inte viktnedgång. Att inte röka är alltid bra för det förbättrar elasticiteten i huden.

Hur mycket kostar det att operera dubbelhaka?

Fettsugning Haka/Hals

Ingrepp/BehandlingFrån (inkl. moms)
Fettsugning haka/hals20 000 kr

Vad kostar en fettsugning av hakan?

En yngre person har ofta en mer elastisk hud, vilket ger det bästa resultatet. Hur mycket huden kan dra sig samman efter fettsugningen är avgörande för hur slutresultatet blir....Fettsugning Haka/Hals.

Ingrepp/BehandlingFrån (inkl. moms)
Fettsugning haka/hals20 000 kr