:

Vad kostar det att ladda en Tesla på Supercharger?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att ladda en Tesla på Supercharger?
  2. Vad kostar det att ladda på en Tesla station?
  3. Hur mycket ska man ladda Tesla?
  4. Kan man ladda Tesla gratis?
  5. Vilka Tesla har fri Supercharge?
  6. Vad kostar det att ladda på Incharge?
  7. Kan Tesla ladda på Ionity?
  8. Hur mycket ska man ladda Tesla Model 3?
  9. Hur lång tid för att ladda en Tesla?

Vad kostar det att ladda en Tesla på Supercharger?

Tesla uppdaterar regelbundet priserna för att ta hänsyn till förändringar av kostnaderna för el, byggande och underhåll för att stödja det snabbt växande nätverket. Laddningskostnader är ungefärliga. Uppskattning av laddningskostnader antar Supercharger-kostnader på kr3.60 per kilowattimme.

Vad kostar det att ladda på en Tesla station?

Prisexempel på vad det kostar det att ladda en elbil hemma Räkneexempel för elbil av märket Tesla: Med ett elpris på 1,5 kr per kWh kostar det 96 kronor att ladda en Tesla Model S med en batterikapacitet på 64 kWh. Uträkning (1,5*64=96).

Hur mycket ska man ladda Tesla?

Hur mycket bör jag ladda batteriet? För regelbunden användning rekommenderar vi att du håller din bil inställd inom intervallet ”Daily”, upp till ungefär 90 %. Det är bäst att bara ladda upp till 100 % inför en längre resa. Du kan justera till vilken nivå batteriet ska laddas i menyn för laddningsinställningar.

Kan man ladda Tesla gratis?

De flesta Tesla Model S och X laddar fortfarande gratis på alla Tesla Superchargers i hela Europa: Model S och X registrerade innan 15 januari 2017 har gratis Supercharging som följer bilen under hela livstiden. ... Även Tesla Model 3 ägare kan få 1500 km gratis Supercharging via Teslas rekommendationsprogram.

Vilka Tesla har fri Supercharge?

Alla Tesla Model S och Model X som tillverkats efter har teknisk möjlighet att ladda vid laddningsplatser med CCS Combo 2 genom att använda en CCS Combo 2-adapter. Jag har en Model S eller Model X som tillverkats före .

Vad kostar det att ladda på Incharge?

Kostnaden för el, nät och skatter är uppskattningsvis ca 1,5 kronor per kWh för en konsument. Elbilar förbrukar, beroende på storlek och årstid, i genomsnitt mellan 1 och 3 kWh per mil. Elbilen har därmed en bränslekostnad på 1,5 – 4,5 kronor per mil.

Kan Tesla ladda på Ionity?

Nu har Ionity lanserat “Ionity Passport“, ett liknande erbjudande för alla elbilister oavsett bilmärke. Även om du kör elbil från Tesla, Polestar, Kia eller annan tillverkare som inte är med i Ionity kan du ladda för 3:50 per kWh.

Hur mycket ska man ladda Tesla Model 3?

Batterikapaciteten på Tesla Model 3 (50 kWh) är 50 kWh. Det betyder att kostnaden att ladda Tesla Model 3 (50 kWh) hemma från 0-100% är ungefär 75 kr (1,5 kr * 50 kWh).

Hur lång tid för att ladda en Tesla?

Tesla Model S

TypKapacitetLaddtid
EVBox 1-Fas, 32A7.4 kW10 timmar
EVBox 3-Fas, 16A11 kW6 timmar 45 minuter
EVBox 3-Fas, 32A22 kW4 timmar 30 minuter
EVBox DC Snabbladdare50 kW1 timme 30 minuter