:

Vad tjänar en skådespelare på Astrid Lindgrens Värld?

Innehållsförteckning:

  1. Vad tjänar en skådespelare på Astrid Lindgrens Värld?
  2. Hur får man jobb på Astrid Lindgrens Värld?
  3. Får barnskådespelare lön?
  4. Vilken ålder är bra på Astrid Lindgrens värld?
  5. Vilka jobbar på Astrid Lindgrens värld?
  6. Varför finns Astrid Lindgrens värld?
  7. Vad kostar det att gå in på Astrid Lindgrens Värld?

Vad tjänar en skådespelare på Astrid Lindgrens Värld?

Lägstalön från och med den 18 589 kr/månad och från och med den 19 054 kr/månad. Lägstalön med 2 års yrkeserfarenhet vid professionell teater eller en tidigare säsong på ALV från och med den 20 100 kr/månad och från och med den 20 603 kr/månad.

Hur får man jobb på Astrid Lindgrens Värld?

Hur gör man för att ett jobb i parken? Först och främst så måste du göra en ansökan, och det gör du här på vår hemsida. Du registrerar dig, bifogar CV, personligt brev och en bild på dig själv. Sedan är det bara att hoppas på att du blir kallad på intervju och där gäller det att visa oss att just du är den vi söker!

Får barnskådespelare lön?

Svar: Det finns minimilöner i Scen & Films kollektivavtal för SVT. Minimigrundgaget för skådespelare är för närvarande 5532 kr första dagen, 5086 kr andra dagen och 3361 kr tredje och följande dagar. Kom ihåg att detta är den lägstalön arbetsgivaren får ge dig.

Vilken ålder är bra på Astrid Lindgrens värld?

Astrid Lindgrens Värld och teatrarna passar bäst för barn mellan fyra och tio år.

Vilka jobbar på Astrid Lindgrens värld?

Glädje och stolthet. Hos oss är alla en lika viktig del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lind- grens berättelser, oavsett om du jobbar som skådespelare, värd, servitris, lagerarbetare, guide, butikschef eller något annat i parken eller på Astrid Lindgrens Näs.

Varför finns Astrid Lindgrens värld?

Det var en gång... Idén att skapa en ”sagoby” med miljöer ur Astrid Lindgrens böcker kommer ursprungligen från familjerna Isaksson, Jalminger och Soowik i Vimmerby. ... Sedan januari 2010 ägs Astrid Lindgrens Värld gemensamt av Astrid Lindgren Förvaltning AB, (91%), och Vimmerby kommun, (9%).

Vad kostar det att gå in på Astrid Lindgrens Värld?

Gäster 0-2 år går in gratis. Gäster 3-14 år så kostar det 310 kr för kr för 2 dagar och 515 kr för 3 dagar. Gäster 15-64 år så kostar det 420 kr för kr för 2 dagar och 670 kr för 3 dagar.