:

Hur mycket tjänar en marknadskoordinator?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket tjänar en marknadskoordinator?
  2. Vad krävs för att jobba med marknadsföring?
  3. Vad finns det för jobb inom marknadsföring?
  4. Vad gör en Marknadsingenjör?
  5. Hur lång är utbildningen till marknadsförare?
  6. Vad gör en marknadskommunikatör?
  7. Vad finns det för jobb inom försäljning?
  8. Vad tjänar en marknadsansvarig?

Hur mycket tjänar en marknadskoordinator?

Marknadslönen 2021 för marknadskoordinator ligger mellan 31 000 och 39 000 kronor per månad. Planerar och samordnar reklamkampanjer och marknadsföringsstrategier. Samlar in, bearbetar och analyserar data om marknader.

Vad krävs för att jobba med marknadsföring?

Under gymnasiet kan bra program att läsa för att bli marknadsförare vara Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Handels- och administrationsprogrammet. För att arbeta med marknadsföring måste du oftast ha studerat ekonomi, marknadsföring eller samhällsvetenskap på högskola eller universitet.

Vad finns det för jobb inom marknadsföring?

Som marknadsförare kommunicerar man fördelarna med en idé, vara eller tjänst i syfte att skapa intresse, sälja och informera. Arbetet som marknadsförare innebär många kontakter med människor och förutsätter god kommunikationsförmåga.

Vad gör en Marknadsingenjör?

Marketing engineer-rollens syfte är att: Maximera marknadsföringsresultat med hjälp av teknologi. Effektivisera utvecklingen av marknadsföringsteknologi genom att tillhandahålla övergripande arkitektur och lösningsdesign.

Hur lång är utbildningen till marknadsförare?

Gå den kostnadsfria upskill-utbildningen Digital Marketing Specialist! Alla pratar om digitalisering, men hur... Läs till Digital marknadsförare på två år! Som Digital marknadsförare tar du med dig kunskaper i marknadsföring och kommunikation in...

Vad gör en marknadskommunikatör?

Som marknadskommunikatör arbetar du i allt större utsträckning via sociala medier. Marknadskommunikatören behöver vara en kreativ allkonstnär därför att detta är ett arbete som innebär en stor del strategiskt tänk med texter, pressmeddelanden, bilder, ljud och film i digitala kanaler.

Vad finns det för jobb inom försäljning?

Exempel på jobb inom försäljning

  • Försäljningschef.
  • Account manager.
  • Key account manager.
  • Butiksbiträde.
  • Innesäljare.

Vad tjänar en marknadsansvarig?

44 200 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.