:

Hur öppnar man upp sig för andevärlden?

Innehållsförteckning:

  1. Hur öppnar man upp sig för andevärlden?
  2. Vill få kontakt med andra sidan?
  3. Hur man blir av med andar?
  4. Vad vill andar?
  5. Hur får man kontakt med universum?
  6. Hur vet man om man är andlig?
  7. Hur vet man om man har kontakt med andra sidan?
  8. Vad gör man på andra sidan?
  9. Hur känner man av andlig närvaro?
  10. Var finns det andar?

Hur öppnar man upp sig för andevärlden?

Det vanligaste sättet att öppna upp och stänga ner sig medialt är genom att öppna eller stänga sina chakran. Chakra är sanskrit och betyder livsenergihjul. Vi använder oss av de sju största livsenergihjulen som finns i kroppen som är placerade från strax över hjässan och ner till bäckenbotten.

Vill få kontakt med andra sidan?

Meditera och stilla ditt sinne. Det är mycket gynnsamt då det lugnar ditt sinne och gör dig öppen för att få kontakt med din guide. De finstämda budskap du får till dig som nästan påminner om dina tankar, ska du inte analysera eller värdera. Tag emot dem som de kommer till dig med ett öppet sinne.

Hur man blir av med andar?

Det går att få bort andarna med rening, man använder då vit salvia att rena med. Säg högt att de som inte hör hemma här ska bort. Tänk tankar om kärlek till huset. Änglarna hjälper dig gärna, i ditt gudomliga vackra hus.

Vad vill andar?

De vill förmedla att de har det bra på alla sätt och vis och att de är en del av våra liv i alla fall. Många människor har svårt för att uppmärksamma budskapen från andarna medan andra kan höra dem tydligt. Andarna gör vad de kan för att ge oss budskap hela tiden.

Hur får man kontakt med universum?

Det krävs inget medium för att få kontakt med världen bortom vår – det är möjligt för oss alla om vi bara vet hur vi ska göra och vad vi ska leta efter. Med ett subtilt skifte i uppfattningsförmåga kan vi tillgång till en oändlig källa av visdom, kärlek och tröst.

Hur vet man om man är andlig?

Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden. Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka.

Hur vet man om man har kontakt med andra sidan?

Dofter är ett sätt för andevärlden att väcka dina tankar på en specifik person som gått bort eller något minne som vill berätta något för dig. Fysiska sensationer som att man får gåshud, känner rysningar, kyla, värme eller ett inre lugn är också andra sätt andevärlden arbetar på.

Vad gör man på andra sidan?

Nu finns ett verktyg på sajten Free Map Tools som hjälper dig med din barndoms drömmar, eller åtminstone just den här. Den visar motsatta sidan av jorden från vilken plats som helst. Så till dig som fortfarande drömmer om att gräva dig genom planeten: här skulle du komma ut!

Hur känner man av andlig närvaro?

Du kan känna av energier, en närvaro från andevärlden. ... Fysiska sensationer som att man får gåshud, känner rysningar, kyla, värme eller ett inre lugn är också andra sätt andevärlden arbetar på. Detta är några exempel på hur andevärlden kan visa sig för oss. Var bara öppen för olika tecken och så kommer de till dig!

Var finns det andar?

Andar finns överallt - och aktiviteten ökar vid allhelgonahelgen. I alla fall enligt mediet Terry Evans, som säger sig ha mött tusentals. – Vid flera tillfällen har jag mött andar eller fenomen som gjort mig riktigt rädd, säger han. ... – När jag arbetar som medium är det inte jag som bestämmer vem som kommer igenom.