:

Vem har gjort rösten till Siri?

Innehållsförteckning:

 1. Vem har gjort rösten till Siri?
 2. Varför hör jag inte Siris röst?
 3. Kan man ändra röst på Siri?
 4. Vad kan Siri hjälpa till med?
 5. Hur ser iPhone Siri ut?
 6. När startade Siri?
 7. Hur får jag Siri att prata?
 8. Hur höjer man ljudet på Siri?
 9. Kan man ändra Siris namn?
 10. Kan man stänga av röststyrning på iPhone?

Vem har gjort rösten till Siri?

Susan Bennett, baserad i Georgien, har avslöjat i en intervju med CNN att hon är den ursprungliga rösten för den personliga röstassistenten som används av Apple och heter Siri.

Varför hör jag inte Siris röst?

Gå till Inställningar. Tryck på Siri och sökning. Inaktivera Lyssna efter ”Hej Siri” och aktivera på nytt. När skärmen Ställ in ”Hej Siri” visas trycker du på Fortsätt.

Kan man ändra röst på Siri?

På din iPhone, iPad eller iPod touch Gå till Inställningar > Siri och sökning. Tryck på Språk för att ändra vilket språk Siri använder för frågor och svar. Tryck på Siri-röst för att ändra rösten som Siri talar med.

Vad kan Siri hjälpa till med?

Siri kan hjälpa dig att hitta ett mejl och läsa upp det för dig. Du kan säga till exempel ”Hitta mejl från Anna Müller” och strax berättar Siri hur många mejl du har från personen. Då kan du fortsätta genom att säga ”Läs upp det senaste” och så gör Siri det.

Hur ser iPhone Siri ut?

Om du inte ställde in Siri första gången du ställde in iPhone öppnar du Inställningar > Siri och sökning och gör något av följande: ... Om du vill aktivera Siri med en knapp: Slå på Tryck på sidoknappen för Siri (på en iPhone med Face ID) eller Tryck på hemknappen för Siri (på en iPhone med hemknapp)

När startade Siri?

Efter lanseringen på App Store i februari 2010 var tanken att Siri även skulle lanseras för Blackberry och Android, men bara två månader efter App Store-introduktionen köpte Apple upp Siri.

Hur får jag Siri att prata?

Prata med Siri eller Google Now™

 1. Säg "Hej TomTom" för att väcka röststyrningen och säg sedan "Aktivera telefon" eller välj telefonknappen. Du ser meddelandet Tala med telefonen efter tonen.
 2. Säg ett kommando till den personliga assistenten.

Hur höjer man ljudet på Siri?

När Siri pratar klickar du på volymkontrollen i menyfältet och drar sedan reglaget för att justera volymen. Du kan också använda volymknapparna på tangentbordet. Om du använder hörlurar justerar du volymen från din Mac.

Kan man ändra Siris namn?

Du kan ändra detta efter dina önskemål när som helst genom att göra följande: Gå till "Inställningar" på din telefon (iPod eller iPad) och välj Siri.

Kan man stänga av röststyrning på iPhone?

Aktivera Siri och säg ”Aktivera röststyrning”. Säg ”Stäng av röststyrning”. Lägg till Röststyrning i Hjälpmedelsgenvägar genom att öppna Inställningar > Hjälpmedel > Hjälpmedelsgenväg och trycka på Röststyrning.