:

Var har Katrin Zytomierska?

Innehållsförteckning:

  1. Var har Katrin Zytomierska?
  2. Hur gammal är Katrin?
  3. Vad gör Bingo Rimer idag?
  4. Vem är Alexander Klingstedt?
  5. Vad har hänt med Katrin Zytomierska?
  6. Vart bor Bingo Rimer?
  7. Vem är falkes pappa?
  8. Vem har Bingo Rimer barn med?
  9. Vad är Bingo Rimer känd för?
  10. Vilka har Bingo Rimer fotat?

Var har Katrin Zytomierska?

I april blev Katrin Zytomierska en lycklig bostadsägare till en lyxig semesterlägenhet i Spanien. Medieprofilen såg fram emot en härlig tid i lägenheten – men drömbostaden har förvandlat semestern till en svettig mardröm för Zytomierska. ”Hatar det här, vill hem!”, skriver hon i en story på Instagram.

Hur gammal är Katrin?

44 years (Septem) Katrin Zytomierska/Age

Vad gör Bingo Rimer idag?

Bingo Rimér är lycklig med sitt sociala liv, som han för det mesta tillbringar med sina barn och exfruar. Men att hitta en ny kärlek har varit svårare.

Vem är Alexander Klingstedt?

42-årig man i Stockholm. Alexander är en man som är född den 25 december 1979 och bosatt i Stockholm på Valhallavägen 48. Han flyttade till sin nuvarande bostadsrätt för 3 år sedan (den ). Här bor han ensam, åtminstone finns inga fler personer i hushållet som är äldre än 15 år.

Vad har hänt med Katrin Zytomierska?

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska gick skilda vägar för drygt fem år sedan. ... Efter uppbrottet från Bingo fann Katrin kärleken i Alexander Klingstedt, som hon har sonen Falke, 4, med. Även med honom har hon behållit en god relation för barnens skull, trots att de idag inte längre är ett par.

Vart bor Bingo Rimer?

Björn Oluf Bingo Rimér bor i ett hus i Tynningö med telefonnummer 070-202 22 22. Hans födelsedag är den 22 juni. Bingo jobbar som Fotograf .

Vem är falkes pappa?

Alexander Klingstedt och Katrin Zytomierska. Nyligen fick Katrin Zytomierska veta att exsambon Bingo Rimér står registrerad som pappa till sonen Falke. Men pappan är egentligen Alexander Klingstedt.

Vem har Bingo Rimer barn med?

Nova Rimér Ringo RimérRambo Rimér Bingo Rimér/Children

Vad är Bingo Rimer känd för?

Bingo Rimér är idag en av de mest kända fotograferna i Skandinavien. Han är även företagsbyggare och en mediaprofil. Efter examen med toppbetyg i fotografering 1994 startade han sin karriär med att arbete i två år på Studio Magnus Reed.

Vilka har Bingo Rimer fotat?

Många känner honom som en av Sveriges mest kända fotografer - flickfotografen som fotat artister som Victoria Silvstedt och Carolina Gynning. Hans konstnärskap är dock betydligt bredare än så, med bilder tagna världen över - på världsstjärnor och gatubarn, på kungafamiljen och Hells Angels.