:

Vem är draken i Masked singer?

Innehållsförteckning:

  1. Vem är draken i Masked singer?
  2. Är Johanna Nordström med i Masked singer?
  3. Vilka har varit med i Masked singer?
  4. Är en drake?
  5. Vem vann Masked Singer Sverige?
  6. Var en drake?

Vem är draken i Masked singer?

Hen gömde sig under Drakens mask i ”Masked singer” Alla i panelen förutom Felix Herngren gissade på att det var Johanna Nordström, 25, som gömde sig bakom masken. Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Nour El Refai hade rätt – det var komikern och skådespelaren som var Draken.

Är Johanna Nordström med i Masked singer?

Johanna Nordström fick aldrig sjunga utan sin mask i succéprogrammet ”Masked singer”. ... Det blev Draken och Sjöbjörnen som fick lämna ”Masked singer” i semifinalen. Under Sjöbjörnens mask dolde sig producenten och ”Idol”-jurymedlemmen Anders Bagge, 53. Bakom Drakens mask fanns komikern Johanna Nordström, 25.

Vilka har varit med i Masked singer?

Deltagare

DeltagareKändisRätt gissning
MonstretKikki DanielssonNour El Refai
IsvargenVictoria SilvstedtMåns Zelmerlöw
JokernLotta Schelin
FåretChristina SchollinPernilla Wahlgren

Är en drake?

En drake är ett sagodjur som brukar beskrivas som ett stort ödle- eller ormliknade flygande djur. Västerländska och österländska drakar skiljer sig åt.

Vem vann Masked Singer Sverige?

Vinnaren i Masked Singer Sverige blev godisautomaten Daniel Norberg. På tredjeplats kom Enhörningen, Ellen Bergström och på andraplats Voodoodockan Hans Rosenfeldt.

Var en drake?

Draken är ett berömt och populärt väsen som finns i sagor och sägner över hela världen. I äldre svensk folktro såg de ofta ut som en stor orm, och inte sällan vaktade den en skatt.