:

Hur är kräftan som partner?

Innehållsförteckning:

 1. Hur är kräftan som partner?
 2. Hur är stjärntecknet cancer?
 3. Vad är Kräftans element?
 4. Vad är kräftan för månad?
 5. Vem klickar kräftan med?
 6. Vilka stjärntecken klickar kräftan med?
 7. Vilket är de farligaste stjärntecknet?
 8. Vad är typiskt för en kräfta?
 9. Hur är Kräftmannen?

Hur är kräftan som partner?

Kräftan och kärlek Kräftor är mycket romantiska, godhjärtade och oftast väldigt bra föräldrar. Men de är också försiktiga i kärlek och vill inte bli sårade. De söker efter ett varaktigt förhållande och när de väl inlett en relation gör de allt för att hålla fast vid sin partner.

Hur är stjärntecknet cancer?

Kräftan, eller Cancer på latin och engelska, är ett stjärntecken vars styrkor är envishet, fantasi, lojalitet och känslosamhet. Svagheter är lynnighet, pessimism, misstänksamhet, osäkerhet och att de kan vara manipulativa. ... Kräftan tillhör vattnets element och styrs av känslor och sitt hjärta.

Vad är Kräftans element?

VATTEN ( Kräftan, Skorpionen, Fiskarna) De stjärntecken som vattnets element härskar över är Kräftan, Skorpionen och Fiskarna.

Vad är kräftan för månad?

Kräftan 22 juni – 22 juli.

Vem klickar kräftan med?

Oxen trivs med kräftans mildhet och kräftan likaså med oxens handfasthet. Kräftans ombytliga humör besvärar inte den stabila oxen. Kräftan är en romantisk och lyhörd partner som delar oxens behov av ett passionerat känsloliv. Det här kan bli ett riktigt bra förhållande både på kort och lång sikt.

Vilka stjärntecken klickar kräftan med?

Här är vem du passar ihop med baserat på ditt stjärntecken:

 • Väduren: Du passar bra ihop med Vågen.
 • Oxen: Du passar bra ihop med Oxen.
 • Tvillingarna: Du passar bra ihop med Vågen.
 • Kräftan: Du passar bra ihop med Skorpionen.
 • Lejonet: Du passar bra ihop med Skytten.
 • Jungfrun: Du passar bra ihop med Oxen.

Vilket är de farligaste stjärntecknet?

Vilken är den farligaste stjärntecken? 1. Oxen. Detta stjärntecken är besatt av kontroll och om de befinner sig i ett förhållande, är de tvungna att ta hand om varje liten detalj.

Vad är typiskt för en kräfta?

Innehåll. Kräftan är ett mystiskt tecken. I ena änden känslosam, hänsynsfull, empatisk och lyhörd för andras behov. ... Till vardags är omtanken alldeles äkta, Kräftan bryr sig verkligen om och är alltid beredd att ge ett gott råd, emotionellt stöd eller praktisk hjälp.

Hur är Kräftmannen?

Kräftor är väldigt kärleksfulla och omtänksamma personer som värdesätter familjen högst av allt. De är vänliga individer med mycket humor och är bra på att läsa av andra människor. Kräftan tar dock lätt åt sig av kritik och undviker gärna konflikter så långt det går.