:

Måste man boka parkering på Arlanda?

Innehållsförteckning:

  1. Måste man boka parkering på Arlanda?
  2. Vad kostar det att parkera på Arlanda?
  3. Vilken parkering är bäst på Arlanda?
  4. Vart hämtar man folk på Arlanda?
  5. Finns det parkering i Arlanda?
  6. Vad kostar långtidsparkering?
  7. Vad byggs på Arlanda?

Måste man boka parkering på Arlanda?

På en långtidsparkering nära Arlanda blir parkeringsplatserna snabbt bokade. Men så länge det finns plats och vi har lediga parkeringsplatser är du självklart välkommen till oss på ARN Långtidsparkering, även utan en förhandsbokning.

Vad kostar det att parkera på Arlanda?

Timpriset är 80 kronor på de flesta parkeringsplatser men det blir 10 kr dyrare i timmen på ett par stycken som Premium SkyCity Garage och Express-parkeringarna vid terminal 5. Där får du betala 90 kr. På de två långtidsparkeringarna Alfa och Beta kostar det 50 kr/h och 150 kr per dygn under max 3 respektive 4 dygn.

Vilken parkering är bäst på Arlanda?

ARN Långtidsparkering och biluthyrning är en billig parkering vid Arlanda. Det bästa är att vår parkering är både billig och säker. Hela området är inhägnat och övervakat med kameror. Dessutom har vi personal på plats dygnet runt.

Vart hämtar man folk på Arlanda?

När du ska hämta eller lämna någon på flygplatsen följer du vägskyltningen mot P Ankommande/Avgående. Det är inte längre tillåtet att köra upp till ingången vid Terminal 5 för att hämta/lämna resenärer. Mellan P Ankommande/Avgående och Terminal 5 är det cirka 400 meter.

Finns det parkering i Arlanda?

Parkera bekvämt i SkyCitys varmgarage i direkt anslutning till terminalerna. Detta är ett snabbt och smidigt parkeringsalternativ för weekend- och affärsresenären. Förboka din parkering idag för garanterad plats.

Vad kostar långtidsparkering?

Prislista långtidsparkering 349 kr för 2 veckor i samband med boende, 799 kr för 2 veckor utan boende. 699 kr för 3 veckor i samband med boende, 999 kr för 3 veckor utan boende. 899 kr för 4 veckor i samband med boende, 1199 kr för 4 veckor utan boende. Pris per dag: 99kr.

Vad byggs på Arlanda?

Nordens ledande flygplats. Terminal 5 utvecklas med en ny säkerhetskontroll och en utökad marknadsplats med tydlig nordisk prägel som kommer att förändra och förhöja intrycket av hela flygplatsen. Mellan Terminal 4 och Terminal 5 byggs en förbindelsegång som länkar samman terminalerna.