:

Hur betalar man med VISA kort på nätet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man med VISA kort på nätet?
  2. Vilket betalningar är säkrast online?
  3. Hur betalar man med kortläsare?
  4. Vad betyder online betalning?
  5. Hur säkert är Klarna?

Hur betalar man med VISA kort på nätet?

För att betala med kort på internet behöver du ditt kortnummer och säkerhetskoden, dvs. CVV-koden, som anges på kortet. Om din webbutik använder tjänsten Visa Secure (f.d. Verified by Visa) behöver du utöver kortuppgifterna dina webbankskoder till S-Banken för att göra en betalning på internet.

Vilket betalningar är säkrast online?

Att betala med faktura är oftast det säkraste betalningsalternativet. Då kan du som köpare ställa krav på säljaren i efterhand och hålla inne med betalningen om varan är felaktig eller inte levereras. Men det gäller att ha koll på fakturan när den dyker upp, och även att man betalar rätt summa.

Hur betalar man med kortläsare?

Du använ- der kortläsaren tillsammans med ditt kort för att godkänna köp när du handlar på Internet. Internetbutiken känner av att ditt kort är anslutet och du blir uppmanad att skapa en svarskod med hjälp av din kortläsare. Kom ihåg att du också kan använda Mobilt BankID för att indentifiera dig.

Vad betyder online betalning?

När du betalar en räkning via internet fyller du själv i alla uppgifter som bank- eller plusgironummer, kontonummer, belopp och eventuellt referensnummer, som OCR-nummer. Detsamma gäller när du gör en överföring ill en persons eller ett företags konto.

Hur säkert är Klarna?

När du shoppar online med Klarna är dina betalningsuppgifter, köphistorik, personlig information – rubbet – alltid säkert hos oss.