:

Hur använder man Plick?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder man Plick?
 2. Kan man ta bort budgivning på Plick?
 3. Är Plick svenskt?
 4. Hur fungerar frakt på Plick?
 5. Hur fungerar SafePay på Plick?
 6. Vad betyder SafePay?
 7. Hur tar man bort sitt konto på Plick?
 8. Hur använder man SafePay på Plick?
 9. Hur aktiverar man Plick SafePay?
 10. Hur kontaktar man Plick?

Hur använder man Plick?

Hur fungerar det att köpa på Plick?

 1. Bekanta dig med säljare via chatten. Börja med att ta kontakt med säljaren via chatten. ...
 2. Gå igenom säljarens omdömen. Kolla igenom säljarens omdömen och skapa dig en uppfattning om hur tidigare affärer skötts. ...
 3. Syna plagget. ...
 4. Betalning. ...
 5. Lämna omdöme.

Kan man ta bort budgivning på Plick?

Nuvarande bud: 320kr) En knappt använd tröja från champion. Köpt för 599kr för ett halvår sedan men kommer inte till användning. Det är en killmodell i storlek M så det sitter lite oversized. Möts upp eller så står köparen för frakt....

Pris200kr
Kategorihuvtrojor
StatusSåld

Är Plick svenskt?

Plick, en av Sveriges största nisch-marknadsplatser för second-hand inom kläder, skor och accessoarer, har valt fintechbolaget Rockers betallösning Rocker Pay. ... Plick har i dagsläget 500 000 unika användare.

Hur fungerar frakt på Plick?

Det normala är att frakten läggs på priset och betalas av köparen om inget annat bestämts mellan köpare och säljare. Använder du Plick Safe Pay är frakten satt i samband med att annonsen publicerats och köparen betalar för frakten i samband med att varan checkas ut.

Hur fungerar SafePay på Plick?

Hur fungerar Plick SafePay? Plick Safe Pay är en integrerad betallösning som gör det möjligt att ta betalt för plagget direkt i appen på ett säkert sätt. Genom att använda Med Plick Safe Pay ökar du dina chanser att få dina plagg sålda snabbare då det ger köparen en återbetalningsgaranti om något skulle gå fel.

Vad betyder SafePay?

SafePay från Gunnebo är ett slutet system för kontanthantering, med en automat som tar emot och räknar mynt och sedlar och verifierar äktheten. Kontanterna exponeras minimalt för personal och presumtiva rånare. Kunden kan själv hälla i en näve mynt, vilka räknas och sorteras.

Hur tar man bort sitt konto på Plick?

Hur redigerar jag uppgifter på mitt konto? För att ändra uppgifter på ditt konto behöver du logga in i appen (iOS eller Android) och gå till din profil. Där klickar du på ikonen med de tre ”plupparna” uppe till höger och väljer ”Edit profile”.

Hur använder man SafePay på Plick?

Om säljaren har Plick Safe Pay aktiverat på annonsen kan du betala den med kort. Betalar du via kort så är du täckt av Plicks återbetalningsgaranti om något skulle gå fel. Vi rekommendera att alla köp genomförs med den integrerade betallösningen för att undvika att du som köpare blir lurad.

Hur aktiverar man Plick SafePay?

Hur gör jag om säljaren inte aktiverat Plick Safe Pay? Ta kontakt med säljaren via chatten och be säljaren aktivera Plick Safe Pay. Att använda den integrerade betallösningen är alltid det säkraste alternativet för dig som köpare.

Hur kontaktar man Plick?

Plick Kundtjänst – E-post E-postadressen till Plicks kundtjänst är: [email protected]plick.se.