:

Vart kan man parkera gratis i Norrköping?

Innehållsförteckning:

  1. Vart kan man parkera gratis i Norrköping?
  2. Hur betala Parkman?
  3. Vad kostar boendeparkering Norrköping?
  4. Hur betala parkering Nacka Forum?
  5. Hur fungerar boendeparkering Norrköping?

Vart kan man parkera gratis i Norrköping?

Norrköping använder sig av ett parkeringssystem i staden med röd biljett, respektive blå biljett som gäller på alla allmänna p-platser innanför promenaderna och i boendeparkeringsområdena. Övrig allmän parkering i kommunen är gratis, med undantag av ett fåtal platser.

Hur betala Parkman?

Svar: Du skapar ett konto på mitt.parkman.nu och under ”Mina betalkort” kan du enkelt ansluta ditt kontokort för automatisk debitering. I samband med denna registrering får du möjlighet till automatisk betalning i alla Autopay-anläggningar. Du kan fortfarande avsluta och betala din parkering på plats i betalautomaten.

Vad kostar boendeparkering Norrköping?

Kontakta kundservice på tekniska kontoret om du har frågor om intyg, telefonnummer Boendeparkering kostar 70 kronor i veckan (7 dagar) eller 250 kronor i månaden (30 dagar). Du kan köpa biljett i alla biljettautomater märkta med Boendeparkering med betalkort eller bensinkort eller hos turistbyrån.

Hur betala parkering Nacka Forum?

Alla betalautomater hittar du i våra entréer. - Betala i efterhand: Betala i efterhand med kort inom 48 timmar på; www.nackaforum.se. - Automatisk betalning: Koppla ditt kort på http://parkman.nu/ så dras parkeringsavgiften per automatik varje gång du parkerar i ett garage med Autopay.

Hur fungerar boendeparkering Norrköping?

För att boendeparkera krävs ett boendeparkeringstillstånd. Alla får parkera på boendeparkeringar, men du som har boendeparkeringstillstånd har rätt att köpa din biljett till reducerat pris. Med tillstånd för boendeparkering får du stå på samma boendeparkeringsplats i upp till 6 dygn.