:

Hur får man betalt på Tradera?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man betalt på Tradera?
  2. När betalar man på Tradera?
  3. Får ej betalt Tradera?
  4. Måste man betala via Tradera?
  5. Vad händer om jag inte får min vara Tradera?
  6. Kan säljaren ångra sig Tradera?
  7. Kan man Samfrakta på Tradera?

Hur får man betalt på Tradera?

Köparen betalar med Swish, kort eller PayPal på Tradera. Tradera meddelar Säljaren att betalningen ägt rum via email och i Mitt Tradera. Säljaren ska då skicka varan. Utbetalning till Säljarens bankkonto görs sedan i normalfall inom 1-2 bankdagar från Tradera.

När betalar man på Tradera?

Köparen betalar Så fort en annons avslutats får du och köparen ett vinnarmejl med kontaktuppgifter till varandra. När köparen har betalat varan kan du skicka den. Erbjuder du Traderabetalning eller Paypal markeras objektet som betalt automatiskt.

Får ej betalt Tradera?

Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat. Medlemmar som upprepade gånger inte betalar för vunna auktioner eller fast pris-annonser kan komma att sitt konto avstängt på Tradera.

Måste man betala via Tradera?

Säljaren måste acceptera att Köparen betalar med hjälp av Traderas betallösning och Säljaren ska ta betalt genom Traderas betallösning när Säljaren säljer något på Traderas Plattform.

Vad händer om jag inte får min vara Tradera?

Om Köparen säger sig inte ha mottagit leveransen kommer Tradera be Säljaren om underlag som bevisar att Säljaren avlämnat varan eller varorna till speditören.

Kan säljaren ångra sig Tradera?

Endast om det föreligger ett kontraktsbrott från din sida kan en hävningsrätt för säljaren bli aktuell. I det här fallet låter det som om du inte gjort dig skyldig till något sådant kontraktsbrott, ja till och med betalat köpeskillingen, och du har därför rätt att kräva fullgörelse enligt 23 § Köplagen.

Kan man Samfrakta på Tradera?

Traderas Samfrakt gör det lättare att kombinera frakt för flera objekt till ett paket genom att automatisera delar av hanteringen. Samfraktsfunktionen ger dig också en enklare överblick över ordrar som kommer från samma köpare.