:

Kan man använda presentkort på Stadium Outlet?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man använda presentkort på Stadium Outlet?
  2. Hur länge gäller presentkort på stadium?
  3. Kan man betala med Swish på Stadium Outlet?
  4. Vilka använder Walley?
  5. Hur gör man retur på Stadium?
  6. Hur länge gäller presentkort XXL?
  7. Vad gäller för presentkort som gått ut?
  8. Vad är skillnaden på Stadium och Stadium Outlet?
  9. Kan man betala med kontanter på Stadium?

Kan man använda presentkort på Stadium Outlet?

När du köper ett presentkort från GoGift till Stadium Outlet är det giltigt i 3 år från aktiveringsdatumet och presentkortet kan användas i alla Stadium- och Stadium Outlet butiker samt online på stadium.se och stadiumoutlet.se.

Hur länge gäller presentkort på stadium?

Vid köp på stadium.se ska skrapkoden användas vid betalning. Kortet kan endast laddas vid ett tillfälle men går att utnyttja obegränsat antal gånger. Giltighetstiden är 3 år från laddningstillfället och kortet kan ej växlas in mot kontanter.

Kan man betala med Swish på Stadium Outlet?

Med Swish betalar du enkelt och snabbt med din mobiltelefon. Ladda ned Swish-appen och följ instruktionerna i kassan när du ska betala. Du har möjlighet att betala med intjänade bonus.

Vilka använder Walley?

Walley är ett varumärke inom Collector, vars verksamhet omfattar finansieringslösningar för företag och privatpersoner och med kontor i Sverige, Norge och Finland. I dag använder över 600 nordiska handlare och miljontals aktiva slutkunder betallösningarna.

Hur gör man retur på Stadium?

Returer & reklamationer

  1. Registrera din retur HÄR, ett returkvitto skickas till dig per SMS.
  2. Besök valfri Stadium-butik, lämna in din retur och visa upp returkvittot i kassan.
  3. Återbetalningar sker på plats i butik till samma betalsätt som använts i din beställning.

Hur länge gäller presentkort XXL?

Enkelt och smidigt att ge bort ett presentkort i present Presentkortet är däremot giltigt i 24 månader, vilket är gott om tid att välja vad summan på kortet ska användas till. XXL Sport & Vildmark har över 20 varuhus i Sverige och presentkortet gäller på samtliga varuhus.

Vad gäller för presentkort som gått ut?

Använd ditt presentkort eller tillgodokvitto inom giltighetstiden. Företaget bestämmer hur länge ett presentkort är giltigt. Om giltighetstiden inte är angiven är det giltigt i tio år. Du kan inte räkna med att kunna använda presentkort och tillgodokvitton om butiken upphör, går i konkurs eller byter ägare.

Vad är skillnaden på Stadium och Stadium Outlet?

Sortimentet består av märkesvaror som säljs till lägre pris än motsvarande produkter på marknaden. Stadium Outlet är ett bolag inom Stadium-koncernen med separat organisation och egna inköpare som köper större partier av produkter vilket bland annat gör att vi kan hålla lägre priser än andra.

Kan man betala med kontanter på Stadium?

Stadium | Vi tar Kontanter.