:

Hur funkar betalning med Klarna?

Innehållsförteckning:

  1. Hur funkar betalning med Klarna?
  2. Hur skriver man ut en faktura från Klarna?
  3. Kan man betala faktura med Klarna?
  4. Hur får man kvitto från Klarna?
  5. Har Klarna tekniska problem?

Hur funkar betalning med Klarna?

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 dagar från dess att butiken skickat varorna eller biljetterna för leverans, eller från tillgängligt datum för tjänsterna eller digitalt material. Skulle något vara fel täcks du dessutom av Klarnas köparskydd som du kan läsa mer om här.

Hur skriver man ut en faktura från Klarna?

Du kan enkelt skicka ut fakturan till kunden på nytt genom att gå in på “Beställningar”, hitta kundens order och trycka på “Skicka faktura igen”.

Kan man betala faktura med Klarna?

Genom att ansluta ditt bankkonto i appen eller på hemsidan så kan du enkelt betala fakturan med endast ett knapptryck. Du finner alltid vilka fakturor du har att betala under “Mitt Klarna” och sedan “Betalningar” i appen eller på hemsidan.

Hur får man kvitto från Klarna?

Kontakta Klarna. Om du har frågor eller behöver hjälp med att skaffa fram en kopia på fakturan/betalningsbekräftelsen/orderspecifikation så tar du enkelt kontakt med Klarnas kundservice.

Har Klarna tekniska problem?

Betaltjänsten Klarna har tekniska problem som gjorde att flera av företagets tjänster i EU påverkades under lördagen. Senare på eftermiddagen var alla funktioner återställda, skriver företaget på sin hemsida.