:

Hur betala på UL?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betala på UL?
  2. Vad är UL biljett?
  3. Vilka biljetter gäller på UL?
  4. Måste man ha munskydd på tåg UL?
  5. Vad är UL buss?

Hur betala på UL?

Betalkort. Du kan alltid använda betalkorten Visa eller MaterCard ombord våra bussar. Undantaget är den trafik som körs av SL – linje 677 och SL-pendeln. Ingen biljettförsäljning ombord på Upptåget från 1 juni.

Vad är UL biljett?

Alla periodbiljetter laddas på ett UL-kort och kan användas av flera, men endast en person per resa. ... Giltigheten UL gäller för resor med Stadsbussarna, Regionbussarna, Upptåget samt SL-pendeln fram till Arlanda. För tågresor till/från Arlanda C tillkommer passageavgift.

Vilka biljetter gäller på UL?

Du som endast reser inom Uppsala län (Uppsala – Arlanda) behöver bara en vanlig UL-biljett. Reser du vidare in i Stockholms län behöver du även en SL-biljett, alternativt en kombinerad UL/SL-biljett som gäller för båda länen. Bestämmelser & villkor.

Måste man ha munskydd på tåg UL?

För dig som reser med kollektivtrafiken rekommenderas engångsmunskydd, som du använder och sedan kasserar. Återanvänd inte. Munskyddet tar du på innan du kliver på bussen eller tåget och tar av när du klivit av.

Vad är UL buss?

Gröna och gula bussarna, Upptåget och SL-pendeln Vi på UL ansvarar för Stadsbussarna i Uppsala, Regionbussarna, Upptåget och har samarbeten med flera andra kollektivtrafikaktörer.