:

Vad kostar det att åka över Øresundsbron?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att åka över Øresundsbron?
  2. Hur betalar man med Brobizz?
  3. Vad kostar Øresundsbron tur och retur?
  4. Hur funkar BroPass Øresundsbron?
  5. Vad kostar Öresundsbron med husbil?
  6. Vad kostar Brobizz Rödby Puttgarden?

Vad kostar det att åka över Øresundsbron?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa.

Hur betalar man med Brobizz?

När du tecknar ett BroPass-avtal med Øresundsbron kommer du att bli ombedd att ange uppgifterna för ett betalkort i avtalet. Därefter kommer årsavgift och konsumtion dras via detta betalkort. Se de betalkort som Øresundsbron tar emot.

Vad kostar Øresundsbron tur och retur?

Om du kör över Øresundsbron tur/retur en gång varje år kan det löna sig att teckna ett BroPass-avtal....Köp din biljett online.

Populärt val BroPassFullpris
Enkelresa887,502 025,00
Tur/retur1 775,004 050,00
BroPass-årsavgift: 435 SEK. Priserna är i SEK och inklusive 25% moms.

Hur funkar BroPass Øresundsbron?

Så fungerar det: För att få SnabbTurs-rabatten ska du använda samma registreringsnummer på både ut- och hemresan. ... Om du har lagt till ett registreringsnummer på ditt BroPass-avtal, och kör genom Øresundsbrons betalstation med en bizz i bilen, kommer resan att registreras på bizzen istället för på registreringsskylten.

Vad kostar Öresundsbron med husbil?

Att resa över Öresundsbron kan kosta väldigt olika. Har du en husbil som är över sex meter lång eller en bil under sex meter samt husvagn finns det fyra priser, 240, 388, 6 svenska kronor per överfart.

Vad kostar Brobizz Rödby Puttgarden?

Res enkelt med AutoBizz Smart Då får du det lägsta biljettpriset, från 144:-/väg*. Dessutom checkar du in och betalar överfarten automatiskt. Genom Easy Go-samarbetet kan du åka vidare med din bizz över Rödby-Puttgarden, Gedser-Rostock, Öresundsbron och Stora Bält-bron. Alla Easy Go-priser hittar ni på www.easygo.com.