:

Har DollarStore presentkort?

Innehållsförteckning:

 1. Har DollarStore presentkort?
 2. Vilken bransch tillhör DollarStore?
 3. Har Dollarstore e handel?
 4. Vem är ägare till Dollarstore?
 5. Vad heter grundaren av DollarStore?
 6. Vilken är billigast ÖB eller DollarStore?
 7. Var gäller Västerviks kortet?
 8. Vilka affärer ingår i Västerviks handel?

Har DollarStore presentkort?

DollarStores presentkort brukar alltid vara en uppskattad gåva och fungerar som betalning i alla våra butiker (ej online). Presentkort kan i dagsläget endast köpas i våra butiker. Vi jobbar på en lösning för att kunna erbjuda presentkort även online.

Vilken bransch tillhör DollarStore?

Dollarstore, av företaget skrivet DOLLAR$TORE, är en svensk butikskedja med lågprisbutiker. Affärsidén baseras på att ha varupriser i jämna tiotal kronor. Kedjan började som grossistfirma i Sundsvall 1994 och öppnade sin första butik i Billsta utanför Örnsköldsvik hösten 1999.

Har Dollarstore e handel?

Lågpriskedjan har stängt ned den e-handelsverksamhet som lanserades i mars 2019. Det är sajten Ehandel som var först med att berätta att Dollarstore pausat sin e-handel. ... Vi planerar att starta upp igen någon gång under nästa år, skriver Jennie Ahlberg, presskontakt på Dollarstore, i ett mail till Ehandel.

Vem är ägare till Dollarstore?

– Första målet är att nå 100 butiker, vilket vi bör göra 2019, sa Peter Ahlberg, VD och ägare till Dollarstore på FV:s seminariet Köpcentrum och butiker i förra veckan. Under 2016 omsatte bolaget närmare 1,4 miljarder kronor och prognosen för i år är omkring 1,8 miljarder, enligt Peter Ahlberg.

Vad heter grundaren av DollarStore?

Historien om DollarStore börjar i en liten skrubb hemma hos familjen Ahlberg i Sundsvall. Det var där som grundaren, Peter Ahlberg, hade sitt första kontor.

Vilken är billigast ÖB eller DollarStore?

En rejäl seger för Dollarstore, både produkt för produkt (23 varor var billigast hos Dollarstore, 16 var billigast hos ÖoB) och totalsumman (de 40 produkterna kostade 4 569 kronor hos Dollarstore och 5 504 kronor hos ÖoB).

Var gäller Västerviks kortet?

Västervik har ett elektroniskt presentkort som kan användas i butiker, restauranger, kaféer, till bio, teater, event och upplevelser m.m. Kortet gäller som betalning på många ställen i Västervik och Gamleby med omnejd.

Vilka affärer ingår i Västerviks handel?

butiker i Västervik

 1. Avenue68 9.1. Strandvägen 3, Västervik. ...
 2. Jeansbolaget Västervik 9.1. stängt för dagen. ...
 3. Floristhuset 8.9. stängt för dagen. ...
 4. Busfrö Nytt & Bytt Västervik 8.9. stängt för dagen. ...
 5. Erik Hultgrens Bokhandel 8.9. stängt för dagen. ...
 6. Anders Nytt och Antikt 8.6. stängt idag. ...
 7. ICA Maxi Västervik 8.6. ...
 8. Jaktia Västervik 8.6.