:

Finns Spray Mail kvar?

Innehållsförteckning:

  1. Finns Spray Mail kvar?
  2. Vad har hänt med Spray Mail?
  3. Vad kostar Spray Mail?
  4. Har Spray lagt ner?
  5. Är Spray Mail gratis?
  6. Vad hände med spray?
  7. Vad har hänt med Passagen?
  8. Är inte Spray Mail gratis längre?
  9. Vem äger Spray se?
  10. Vad hände med passagen?

Finns Spray Mail kvar?

Det här med internetportaler har sedan dess fallit i glömska och ägarbytena har varit många genom åren. Spray slogs under 2008 samman med Passagen, och ingick sedan i bolaget SprayPassagen. Senast kända ägare var mediehuset Keynote Media Group, som dock avyttrade alla sina innehav 2017 och bolaget har nu likviderats.

Vad har hänt med Spray Mail?

OBS: Gratismejlen hos HOME och SPRAY lägger ner ! Gå igenom era mejl på spray/home, och logga in på de sidor som skickar post till er där och styr om så att de skickar till er nya adress istället. Ladda hem de mejl ni vill spara och dumpa Home/Spray för gott!

Vad kostar Spray Mail?

Skaffa en gratis e-postadress som både är säker och lättanvänd.

Har Spray lagt ner?

Den gick moder företaget Keynote Media Group i likvidation dvs i konkurs. De ägde bl. a. Spray.

Är Spray Mail gratis?

Om Spray. ... Idag utgörs Spray huvudsakligen av Spray Mail som är en av Sveriges största webbaserade mailklienter där användaren har möjlighet att använda sig av gratistjänsten för e-post eller abonnera på premiumtjänsten som är helt reklamfri och kan kopplas till externa mailklienter såsom exempelvis Outlook.

Vad hände med spray?

Spray slogs under sommaren 2008 samman med Passagen, och ingick sedan i bolaget SprayPassagen, företagets vd hette då Jakob Söderbaum. Bolaget SprayPassagen ägdes till hälften av Allers förlag och Eniro. Under sensommaren 2009 köptes SprayPassagen av internetentreprenören Ola Ahlvarsson och bolaget Result.

Vad har hänt med Passagen?

I augusti 2009 tog Result över företaget och sedan september 2010 införlivades Spray och Passagen i Keynote Media Group, där bland annat Nöjesguiden och Rodeo ingick. På hösten 2017 såldes Passagen till nya ägare. Keynote Media Group likviderades den .

Är inte Spray Mail gratis längre?

För att fortsätta att använda tjänsten behöver du uppgradera ditt mailkonto till Premium eller köpa till tjänsten POP/IMAP före den 31 oktober. Det är inte längre möjligt att använda POP/IMAP-tjänsten gratis, vilket innebär att POP/IMAP-tjänsten kommer att sluta fungera om du inte uppgraderar ditt mailkonto.”

Vem äger Spray se?

Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB Flygstaden Intressenter i Grevie AB/Parent organizations

Vad hände med passagen?

I augusti 2009 tog Result över företaget och sedan september 2010 införlivades Spray och Passagen i Keynote Media Group, där bland annat Nöjesguiden och Rodeo ingick. På hösten 2017 såldes Passagen till nya ägare. Keynote Media Group likviderades den .