:

Får man ta med mat på Gotlandsfärjan?

Innehållsförteckning:

  1. Får man ta med mat på Gotlandsfärjan?
  2. Vad kostar färja till Gotland med bil?
  3. När ska man vara vid färjan Gotland?
  4. Hur tar man sig till Gotlandsfärjan?
  5. Vad kostar en båtbiljett till Gotland?

Får man ta med mat på Gotlandsfärjan?

Ombord på våra fartyg finns alltid möjlighet att äta och dricka gott. Du kan välja mellan hela måltider, lättare snacks, smörgåsar eller fika. Och vi strävar alltid efter att servera så mycket närproducerat som möjligt.

Vad kostar färja till Gotland med bil?

Alla+bilen paket Res upp till 5 personer och bil med vårt förmånliga alla+bilen-paket från 875 kr/enkelresa. Dessa paket finns i begränsat antal på utvalda avgångar.

När ska man vara vid färjan Gotland?

Inpassering till färjorna öppnar senast 1 timme och 30 minuter före avgång och stänger 20 minuter före avgång. När du är incheckad via sms eller mail, enligt ovan, scannar du enkelt ditt boardingkort i inpasseringen för att komma till avgångshallen där du väntar tills det är dags att gå ombord.

Hur tar man sig till Gotlandsfärjan?

Nynäshamn-Cityterminalen Stockholm: Direktbuss avgår från Nynäshamn till Cityterminalen i anslutning till alla färjors ankomster. Resan tar cirka 55 minuter och bussarna kommer fram till Cityterminalen cirka 1 timme och 15 minuter efter färjornas ankomst i Nynäshamn.

Vad kostar en båtbiljett till Gotland?

"Priset för en vuxen varierar mellan 95-591 kronor. Priset beror på ett antal faktorer, så som vilken plats man bokar, vilken veckodag, när på dygnet och hur stor efterfrågan är på biljetter just då. Den som är folkbokförd på Gotland reser till Gotlandspris.