:

Varför sifon?

Innehållsförteckning:

  1. Varför sifon?
  2. Vilken sifon?
  3. Vad är Gräddsifoner?
  4. Hur fungerar Spraygrädde?
  5. Vad används Gräddsifon till?
  6. Vilka patroner till sifon?
  7. Vad kan man göra med Gräddsifon?
  8. Hur länge håller grädde på flaska?

Varför sifon?

Gräddsifoner har blivit väldigt populära de senaste åren och anledningen till detta är att många hemmakockar har börjat få upp ögonen för vad man kan göra med dessa. Så klart du kan du få till fantastisk fluffig konsistens på grädden, men du kan också använda den för att förbättra konsistensen på vanliga såser.

Vilken sifon?

Vinnare och bäst i test är gräddsifonen Gourmet Whip Sifon Xantia Gräddsifon 0,5 L är tillverkad av aluminium och kan användas både till varmt och kallt – alltså exempelvis grädde, såser och mousser. Den kan placeras i vattenbad på högst 75° C för att hålla dina såser varma.

Vad är Gräddsifoner?

Gräddsifon - Vispa grädde på ett kick! En gräddsifon förvandlar med hjälp av en lustgaspatron flytande grädde till vispad grädde. Men det tar inte slut här. Gräddsifoner omvandlar alla sorters vätskor, soppor eller såser, varma som kalla till fluffigt skum.

Hur fungerar Spraygrädde?

Spraygrädde innehåller tillsatser En populär produkt som kan kännas smidigare och nyttigare än vispgrädde är spraygrädde. Denna grädde kan ha så lite som 28 procent fett tack vare emulgeringsmedlet E471 och karragenan. Den innehåller även socker, aromer och ett medel som gör att grädden kan sprutas ut ur sin behållare.

Vad används Gräddsifon till?

Gräddsifon för kalla emulsioner Den passar perfekt till kalla såser, skum och mousser till exempelvis för- och efterrätter. Självklart är den alldeles ypperlig att vispa grädde med.

Vilka patroner till sifon?

Produktbeskrivning: Patron till sifon som innehåller lustgas N2O, ladda patronen i en sifon och skumma grädde, soppor, såser, espumas samt dekorera efterrätter och mycket annat gott.

Vad kan man göra med Gräddsifon?

Men det är med en gräddsifon som du verkligen kan leva ut dina allra mest fluffiga och skumma fantasier: Soppor, såser, mousser, krämer, maränger – ja, med en gräddsifon kan du göra nästintill allt fluffigt, skummigt eller bubbligt på ett sätt som man normalt bara upplever på finkrogen.

Hur länge håller grädde på flaska?

Flaskan ställer man sen in i kylen där den klarar sig 10-12 dagar. När man blir sugen på grädde är det bara att ta fram och spritsa.