:

Kan man träna med Muskelreumatism?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man träna med Muskelreumatism?
  2. Hur använder man Cederträolja?
  3. Vad är cederträ bra för?
  4. Vad gör man åt Muskelreumatism?
  5. Varför får man Polymyalgia Rheumatica?
  6. Hur behandlar man cederträ?
  7. Vilken olja till cederträ?

Kan man träna med Muskelreumatism?

Som vid alla sjukdomar, inte minst inflammatoriska, är det bra att försöka leva så hälsosamt som möjligt. Vid muskelreumatism brukar träning också lyftas fram som särskilt viktigt.

Hur använder man Cederträolja?

Rödcederolja fungerar mot våra vanligaste skadedjur som exempelvis silverfisk (sølvfisk i Danmark), pälsänger, vägglöss, mal och kvalster. Oljan appliceras på golvlister, dörröppningar och i sprickor där skadedjuren ofta tar sig in. Applicera oljan en gång i månaden för att hålla doften fräsch.

Vad är cederträ bra för?

Cederträ har många användningsområden. Bland tröjor, skjortor och underkläder i garderoben sprider det en mild väldoft som även används i parfymer samtidigt som det skyddar det dina kläder mot silverfiskar, mal och pälsänger.

Vad gör man åt Muskelreumatism?

Muskelreumatism behandlas vanligen med kortison i form av tabletter. Det brukar hjälpa mot symtomen. Läkemedlet tar inte bort sjukdomen, men håller nere inflammationen tills sjukdomen har läkt ut av sig själv. Det tar oftast ett och ett halvt till tre år, men kan ibland ta längre tid.

Varför får man Polymyalgia Rheumatica?

Polymyalgi är med andra ord en sjukdom som förorsakar muskelvärk på många olika ställen i kroppen. Två tredjedelar av de insjuknade är kvinnor. Endast ett fåtal personer är under 50 år vid insjuknandet. Sjukdomsorsaken är okänd, men sjukdomen kan debutera i samband med olika virusinfektioner.

Hur behandlar man cederträ?

Ingen trätrall är helt underhållsfri men cederträ klarar sig fint utan behandling. Med olika varianter av ytbehandling kan du påverka färg och hållbarhet. Olja ändträ! Hur du än väljer att göra ska du alltid behandla allt ändträ med rikligt med olja, oavsett virke.

Vilken olja till cederträ?

Cuprinol Cederträolja används till behandling av möbler och snickerier av cederträ. Skall ej användas på trädäck. Cederträoljan är pigmenterad i kulören ceder, vilket innebär att träet skyddas mot solens UV-ljus efter behandling. Behandlingen framhäver och bevarar träets naturliga lyster.