:

Vad gör Vårtplåster?

Innehållsförteckning:

 1. Vad gör Vårtplåster?
 2. Hur använder man Vårtmedel?
 3. Vilket är det bästa Vårtmedlet?
 4. Kan vårtor klia?
 5. Hur verkar VårtFri?
 6. Hur använder man VårtFri?
 7. Kan man få fotvårtor på händerna?

Vad gör Vårtplåster?

Bli av med fotvårtor. Fotvårtor orsakas av virus och är vanligast hos barn i skolåldern. De är ofarliga och försvinner oftast av sig själva. Du kan använda särskilda plåster som avlastar trycket på vårtan.

Hur använder man Vårtmedel?

Skynda på läkningen med vårtmedel Vårtmedlet förhindrar också att vårtorna växer sig större och smittar andra. Det finns många olika sorters vårtmedel som fungerar på olika sätt. En del medel behöver du använda varje dag. Andra medel används endast en gång.

Vilket är det bästa Vårtmedlet?

Vårtfri Freeze är den mest effektiva frysbehandlingen mot vårtor för hemma bruk – kliniskt bevisat*. Ofta räcker en behandling.

Kan vårtor klia?

Olika symptom vid vårtor: tjockare hud runt vårtan. klåda eller sveda. ibland smärta, särskilt om vårtan utsätts för tryck eller skaver mot något.

Hur verkar VårtFri?

VårtFri har en uttorkande effekt som hjälper kroppen att torka ut vårtan inifrån och effektivt stöta bort den. VårtFri absorberas direkt av vårtan och lösningen lämnar inga spår på huden. Till exempel kan du bada eller ta på dig strumpor direkt efter appliceringen.

Hur använder man VårtFri?

Behandling med VårtFri eller VårtFri Pen (innehåller myrsyra)

 1. Om vårtan är tjock – fila ner vårtan.
 2. Fukta bomullspinnen med VårtFri – Obs! Överdosera inte!
 3. Tryck bomullspinnen mot vårtan några gånger.
 4. Upprepas 1 gång per vecka.

Kan man få fotvårtor på händerna?

Vårtor är små, ofarliga utväxter i huden som orsakas av virus. Upphöjda vårtor är vanligast på händerna. Fotvårtor är ofta plattare och kan ibland växa inåt. Besvären brukar försvinna av sig själva, men det kan ta lång tid.