:

Vad är Vaxpolish?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Vaxpolish?
  2. Är Vaxpolish bra?
  3. Hur använder man en polermaskin?
  4. Vad innehåller rubbing?
  5. Är biltemas vax bra?
  6. Är Snabbvax bra?
  7. Vilken polermaskin ska man ha?

Vad är Vaxpolish?

Rengör och polerar i samma moment. Efterlämnar en högblank yta med långtidsskydd mot väder och vägsmuts. Innehåller silikon.

Är Vaxpolish bra?

Du kan alltid skyla mindre repor men aldrig ta bort dem med vax. Därför har du behov av polish. ... De flesta polisher som korrigerar större lackskador saknar emellertid skydd, och man är därför beroende av att lägga på vax för att stärka lacken efter polering.

Hur använder man en polermaskin?

Jobbar du med polermaskin går det snabbare, men du behöver också vara mer försiktig så du inte polerar bort lacken. Med maskin ska du polera lite större ytor i taget, 70×70 cm. Polerrörelse: upp, ner, vänster, höger. Ta det mycket försiktigt i karossens kanter och tryck inte för hårt!

Vad innehåller rubbing?

Om du tvättat bilen i automatisk bortstvätt så har du troligen ganska mycket smårepor i lacken, och då ska du använda en cleaner eller rubbing. Dessa innehåller slipmedel och tar bort reporna. Dessutom så gör de rent i lacken. Detta kan du göra antingen för hand eller med polermaskin.

Är biltemas vax bra?

Biltemas Hårdvax ger ett långvarigt skydd av lacken på din bil. Bilvaxet skyddar bland annat mot ultraviolett strålning, sot, avgaser, smuts och vägsalt. Biltemas Bilvax har ett relativt lågt pris jämfört med många av sina konkurrenter.

Är Snabbvax bra?

Resultatet blir fantastiskt blankt och gör bilen lätt att tvätta ren, nästa gång. Testa snabbvax, och sedan kommer du aldrig att nöja dig med något annat vid biltvätt. ... Men snabbvaxet ger lacken en snygg glans och smutsen fäster inte lika lätt, vilket gör bilen lättare att tvätta ren nästa gång det är dags.

Vilken polermaskin ska man ha?

Vi rekommenderar i princip ALLTID en oscillerande polermaskin, detta för att det är mycket mindre chans att man får hologram / polerrosor eller att man bränner lacken, detta för att den oscillerande rörelsen är mycket mildare och generar mindre värme än en roterande polermaskin.