:

Hur använder man en Flatmopp?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man en Flatmopp?
  2. Kan man Ångmoppa parkettgolv?
  3. Var kan man köpa Vileda Turbo smart?
  4. Hur ofta ska man Dammtorka?
  5. Hur damma väggar?
  6. Kan man använda ångtvätt på laminatgolv?
  7. Kan man olja parkettgolv?

Hur använder man en Flatmopp?

Oavsett vilken typ av golv som du torkar är det viktigt att golvet inte blir allt för blött; se till att moppen bara är lätt fuktad. Den som använder för mycket vatten riskerar både fukt- och mögelskador om vattnet samlas i springor; och fula fläckar som kan vara svåra att få bort.

Kan man Ångmoppa parkettgolv?

Klicka för mer. Ångmoppar och ångtvättmaskiner är miljövänliga städredskap eftersom de ofta kan ersätta kemikalier och andra rengöringsmedel. Ångmoppar är till exempel ett utmärkt redskap för att moppa golv. I normalfallet dör hela 99 procent av bakterierna när ett golv städas med en ångmopp.

Var kan man köpa Vileda Turbo smart?

Mopp VILEDA Turbo Smart - köp på HORNBACH.se.

Hur ofta ska man Dammtorka?

VARJE VECKA: Dammtorka. Dammsug mattor och golv. Svabba golven med en mopp. Städa badrummet ordentligt.

Hur damma väggar?

Något du säkert inte lägger märke till dagligen är att dina väggar samlar massor av smuts och damm. Det kan därför vara bra att damma väggarna regelbundet för att förebygga att de blir smutsiga. Ett tips för att få rent målade väggar är att använda en mjuk borste eller elektrostatiska dammservetter.

Kan man använda ångtvätt på laminatgolv?

Det enkla svaret är nej för trägolv, laminatgolv och även vinylgolv.

Kan man olja parkettgolv?

Ett oljat parkettgolv kräver inledningsvis något mer underhåll än ett lackat golv, men ger i utbyte en slitstark och behaglig yta, där träets ådring och struktur vackert framgår. Ev repor eller andra skador är enkelt att laga upp genom att förbättra med lite olja eller slipa bort och efterbehandla med olja.