:

Hur startar man Google Assistant?

Innehållsförteckning:

  1. Hur startar man Google Assistant?
  2. Hur funkar Google Assistant?
  3. Kan man stänga av Google Assistant?
  4. Varför startar inte Google Assistant?
  5. När kom Google Assistant?

Hur startar man Google Assistant?

Öppna Google Assistent med rösten

  1. På en telefon eller surfplatta med Android: Öppna Assistent-inställningar eller öppna Google Assistent-appen. och säg ”Assistent-inställningar”.
  2. Tryck på Voice Match under Populära inställningar.
  3. Aktivera Hey Google. Om Hey Google inte visas aktiverar du Google Assistent. Tips!

Hur funkar Google Assistant?

Google Assistent är inbyggd i Android, så det enda du behöver göra är att hålla hemknappen intryckt i någon sekund. När du gör det startar Google Assistent automatiskt och du ser ett par pratbubblor på skärmen. Om din mobil har fått Google Assistent ser det ut som i bilden till vänster när du trycker ned hemknappen.

Kan man stänga av Google Assistant?

Bläddra ner och knacka på Telefon. Den är listad under Enheter. 6. Skjut omkopplaren bredvid Google Assistant mot vänster för att stänga av den.

Varför startar inte Google Assistant?

Steg 2: Kontrollera om Hey Google har aktiverats På en telefon eller surfplatta med Android säger du ”Hey Google, öppna inställningarna för assistenten”. Tryck på Voice Match under Populära inställningar. Aktivera Hey Google och konfigurera Voice Match.

När kom Google Assistant?

Historik. Google Assistent offentliggjordes i maj 2016 vid Google I/O som en del av meddelandeappen Allo samt den röststyrda högtalaren Google Home.