:

Hur applicera Xbrow?

Innehållsförteckning:

  1. Hur applicera Xbrow?
  2. Hur ofta ska man använda Xbrow?
  3. Hur används Xlash?
  4. Kan man ta Xlash på ögonbryn?
  5. Är Xlash och Xbrow samma?
  6. Hur använder man Ögonfransserum?
  7. Hur länge räcker Xlash 6 ml?

Hur applicera Xbrow?

Användning. Börja med att rengöra ansiktet. Ta försiktigt ut penseln ur behållaren för att minska risken för spill. Applicera sedan en tunn linje Xbrow jämnt på roten av dina ögonbryn.

Hur ofta ska man använda Xbrow?

Xlash appliceras en gång om dagen på rengjort ansikte. Applicera serumet vid rötterna längs franslinjen. Använd i en gång om dagen i 6–8 veckor för bästa resultat. Efter 6-8 veckor appliceras Xlash 2-3 gånger i veckan för att bibehålla långa och fylliga fransar.

Hur används Xlash?

Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker. Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Kan man ta Xlash på ögonbryn?

Xlash ögonfransserum är helt oljefritt och påverkar inte ögonfransförlängningar. – Ja, det går, men på grund av hygieniska skäl skulle vi inte rekommendera det. Använd hellre Xbrow ögonbrynsserum som har en smidig applikator som är anpassad för ögonbrynen.

Är Xlash och Xbrow samma?

Xbrow innehåller samma effektiva ingredienser som bästsäljaren Xlash Ögonfransserum. Eftersom huden är tjockare vid brynen än ögonfransarna har serumet svårare att tränga igenom och absorberas av rötterna. Det kan därför ta längre tid att se resultat på ögonbrynen än dina ögonfransar.

Hur använder man Ögonfransserum?

Här guidar vi dig steg för steg hur du gör.

  1. Rengör ansiktet och se till att rester från både smink och hudvård är borta innan du använder serumet.
  2. Applicera ett tunt lager av Xlash ögonfransserum på den övre fransraden. ...
  3. Upprepa proceduren en gång om dagen (helst på kvällen innan du ska sova) i 28 dagar.

Hur länge räcker Xlash 6 ml?

Xlash Pro innehåller 6 ml, och räcker för 5-6 månaders regelbunden användning. Dock använder våra kunder oftast Xlash dagligen i 2-3 månader, och därefter bibehåller de det uppnådda resultatet genom att använda Xlash 2-3 gånger i veckan i stället.